Mennyire fáj, ha átszúrják az orromat? :D (van még lent)
Figyelt kérdés
Orrpiercinget szeretnék, és mindenhol azt olvasom, hogy a lövetés rossz. De akkor mennyire fáj, ha átszúrják? És egyáltalán milyen vége legyen a piercingnek? Ha van még egyéb hozzáfűznivaló a témához, azt is szívesen elolvasom :)2013. júl. 8. 18:40
1/7 anonim válasza:
nekem szúrták, érzéstelenítőt orr szúráshoz általában nem adnak.
egyenes szárút vegyél egyenlőre majd ha begyógyult akkor vehetsz aminek a vége csavaros
vigyázz mikor törlöd az arcod mert az egyenes szárút kiránthatod könnyen, nem egy kellemes érzés.
2/7 anonim válasza:
em értek egyet az előzővel , először kell csavaros végű ,mert az nehezebben esik ki. kb. 1mp amíg érzed a szúrást utána nem fog fájni. a kezelést elmondja majd neked a piercer.(apróság:amelyik felén szúrják az orrodat , az a szemed könnyezni fog.)tehát ne nagyon sminkelj a szúrás előtt, és utána is kerüld az alapozással az orrod.
3/7 anonim válasza:
Szerintem se egyenes szárú legyen, mert én úgy jártam, hogy beszúrták (és ugye ilyen kis gömb van a végén, hogy ne essen ki), és (lévén, hogy az orr nagyon gyorsan gyógyul) nem tudtam kivenni...O.o (a piercer kiszedte, azóta nincs orr piercingem, de majd visszaszúratom)
Egyébként nem fáj...kellemetlen, de nem fáj... :)
Én még magamnak is megcsináltam...csak azt rosszul szúrtam be, szóval attól is búcsúznom kellett (viszont a nyoma megmaradt, még így 5 évvel később is)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) A bal oldalra szeretném :) És meddig nem alapozhatom az arcomat? :D
2013. júl. 9. 15:37
5/7 anonim válasza:
az arcodat alapozhatod csak az orrod kerüld ki óvatosan (na meg úgy hogy ne látszódjon) és szerintem miután begyógyult utána is kerüld ki mert bármikor begyulladhat. :) nekem is van orr piercingem már rég begyógyult, de most is kikerülöm szépen hogy ne gyulladjon be(ki lehet úgy kerülni , hogy ná látszódjon hogy nincs alapozó rajta) második voltam.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. júl. 10. 13:52
7/7 anonim válasza:
Nekem kétszer lett átszúrva az orrom,mert pár hónap után smink lemosása közben véletlen kitéptem.... sajnos nem tudtam visszatenni,mert a közepe szinte egyből beforrt,meg iszonyúan fájt...aztán rá több hónapra megint megcsináltattam..:) a második valahogy sokkal jobban fájt,mint az első..nem kellemes érzés,de megéri..:) semmiképp ne lövesd!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!