Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Most én vagyok teljesen őrült...

Most én vagyok teljesen őrült vagy mi? (többi lent)

Figyelt kérdés

Most olvastam itt gyakorin ,hogy a formadehild (lécci most ne nézzétek ,hogy hogyan írom) több körömlakkban is benne van és hogy mérgező meg rákkeltő.

Van egy Eveline körömerősítőm. Ma kentem fel este. És amikor olvastam egy ilyen kérdést amiben ez volt ,hogy ez az anyag ilyen rossz hatású megnéztem az összes körömlakkomat (nincs sok 3) de a másik kettőt nem tudtam megnézni. Na és láttam ,hogy ez tartalmazza . és gyorsan mint az őrült elkezdtem lemosni.

Most csak én vagyok nagyon paranoniás vagy jól tettem?

Továbbá azt kérdezném ,hogy vajon ha tudja valaki esetleg.. a Miss Sporty tartalmazza ezt az anyagot??

Bocs a hibákért meg mindenért de nagyon be-paráztam :) :(

2013. júl. 7. 23:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Nyugi! Az, hogy rákkeltő, az nem azt jelenti, hogy rögtön rákos leszel tőle. Rendszeresen, nagy mennyiségben használod, növeli a rákos megbetegedések kockázatát. Nem hiszem, hogy a körömlakk nagy mennyiségben tartalmazza. De nyilván kerüld a jövőben, olyan körömlakkot használj, amelyik nem tartalmazza ezt az anyagot. De nagy valószínűséggel majd más hasonlót fog.
2013. júl. 7. 23:52
 2/3 lencsefőzelék ***** válasza:
55%
Sőt, jobbat mondok (írok): Ne használj körömlakkot! Nem értem, hogy egyesek miért nincsenek megelégedve úgy önmagukkal, ahogy vannak. Miért kell állandóan hajat festeni, körömlakkozni, műkörmöket felragasztgatni, sminkelni? Miért nem jó egy nő az eredeti mivoltában? Ha valaki egészségesen él és rendszeresen tisztálkodik, annak nem kellene ilyesmiket csinálnia. Nem azt állítom, hogy egy-egy alkalommal, amikor valamilyen rendezvényre megy, ne csípje ki magát, ne fesse ki soha a szemét, na de a hétköznapokban miért van rá szükség?
2013. júl. 8. 00:01
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat! 2-es válaszoló lehet ,hogy igazad van én sem szoktam állandó jelleggel festeni a körmöm.

Ez nem is annyira körömlakk hanem körömerősítő mivel kicsit gyengék a körmeim és amióta ezt használom nagyon szépen rendeb jöttek. De biztos vagyok enne , hogy keresek más milyet és megnézem az összetevőket.

2013. júl. 8. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!