Nővérem keresztapjának a fia, ez esetben teljesen őrült?
Ma elmentünk autókázni egyet, és amikor indultunk el, előtte felvette a halloween-i álarcát, amibe vezetni szokott, mondom hülye vagy nem gondolod komolyan, leakartam venni róla erre azt mondja ne nyúljak hozzá
Miután már beértünk a városban és pirosat kaptunk, az Őt bámuló embereknek integetett kifelé az ablakon, meg néha dudálgatott meg döngette a zenét
Szerintetek csak nagyon gyerek még, vagy valóban elhülyült?
Én 21éves srác vagyok, Ő pedig 19
Ahogy diszkózott úgy nyomta a dudát is :D
Még ilyenben nem volt részem pedig engem sem kell félteni
Mi az, hogy halloween álarcban szokott vezetni?
Amúgy nem normális,vagyis nagyon gyerek még és remélem jól megbüntetik érte.
Van egy rakat katona ismerősöm, ők egyszer egységesen sikolymaszkban furikáztak pesten a belvárosban, egy 9személyes katonai tranyóval, mind 30környékén vannak. Szóval nem egyedi eset.
Amúgy szerintem poén, simán bejátszottam volna én is ennyi idősen.
Most vehette elő gondolom a napokban mert, külföldön ugye halloweent tartanak, Ő meg elkezdte használni, bent volt a kocsiban már amikor beszálltunk és felvette
Amúgy olyan sikolyos dolgot láttam már én is, de az fejtámlára volt felrögzítve, és senki nem ült a kocsiban
Azt hittem b*szarok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!