Tetszik az a maxi ruha, ami most lesz akciós a Lildben? (képpel)
2013. jún. 29. 21:04
1/11 anonim válasza:
A hátsó fehér, virágos elmegy, de az első olyan farmerszerű anyagnak tűnik, de lehet csak a színe miatt. Meg szerintem nem áll jól a modellnek és így a ruha se jön be.
2/11 A kérdező kommentje:
igen,a farmeros nekem se tetszik,de a kék mintáson gondolkozok,mert jól néz ki,csak kíváncsi vagyok más véleményére is :)
2013. jún. 29. 21:12
4/11 anonim válasza:
Nekem is tetszenek,ráadásul ezek elég jó minőségű ruhák.Én szeretek a Lidl-ben ruhát venni,feltéve ha nem kapkodják el mert nálunk már az akció napjának délelőttjén kifogynak.Még sosem kellett ezekben a ruhákban csalódnom,nem nyúlik,nem fakul,jó az anyaguk általában és a babaruhák is nagyon jók.
5/11 A kérdező kommentje:
Igen,én is szeretem a Lidl ruhákat,ma 9-re odamentem,és már csak 2 db volt,az se az én méretem.Talán megnézem egy messzebbi boltjukban is,mert tényleg jók :)
2013. jún. 30. 10:08
7/11 anonim válasza:
Nekem is tetszik a hátsó, mintás ruha, de nálunk is nagyon hamar elkapkodják a ruhákat, mert jó áron kínálnak, jó minőségű ruhákat, ami többnyire még jól is néz ki. :) Sajnos lecsúsztam a ruháról, mert nem szokott túl sok lenni, és gyorsan elviszik mások. :S
8/11 anonim válasza:
nekem tetszenek:)
a lidl-ben lehet próbálni?
9/11 A kérdező kommentje:
hát,én ilyen ruhákat,felsőket rászoktam venni arra,ami rajtam van :) de többen így csinálták,szóval szerintem nem gond :)
2013. jún. 30. 20:31
10/11 A kérdező kommentje:
nem nézted meg egy másik Lidl-ben?Nálunk a városban van több is,és van ahol nem kapkodják el,talán még holnap is lesz,én azért megnézem
2013. jún. 30. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!