Cimpámat végig kiszúrtam, ha a porcot is folytatom az jobban fog fájni?
értem, köszönöm, várok még tapasztalatokat:)
Nekem is van már, lőve lett, érzéstelenítés nélkül, végülis nem fájt annyira mint a 3. lyuk, ma is szúrtam oda egyet, és így "be is telt" a cimpa:D
Most jönne a porc, mert végig szeretném az egész fülem:) Csak azt se tudtam hogy egyáltalán átmenne e a tű, de majd kiderül:P
Köszönöm szépen, remélem sikerrel járok:)
Ha lesz időm már holnap neki kezdek.
Sziasztok! a segítségét szeretném annak kérni, aki magának szúrta... Holnap lövi át az egyik barátnőm, fönt a porcnál a fülemet. Mit tudtok tanácsolni, mire figyeljünk oda? a sterilitáson kívül.....
Kedves kérdező, te végül átszúrtad a füledet? :P
szia, egyet szúrtam, bár azóta 4beforrt, azokat újra szúrtam(ebből 1 porc volt)-->begyulladt, kivettem, és 2nap alatt beforrtak..aszittem frászt kapok mikor rájöttem:D
Amúgy nekem is lett lőve porc, semmi extra..a 3. lyuk jobban fáj cimpán mint a porc. Mérjétek ki, hogy pl karikát is tehess bele, steril legyen, de azt már írtad. Más nem lényeg, meg ha utána akarod kend tetránnal, vagy mosogasd kamillával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!