Mit csináljak anyáékkal? Teljesen ellenzik a körömlakkozást.16/L
nálunk a suliban tilos festeni magad, se alaposó, se körömlakk, de nem szólnak érte ha van. a szüleim megengedik hogy hétvégen és szünetben lakkozzak, meg ilyesmi, de ha a szüleid nem engedik, az biztos azért van, mert nem szeretnék, hogy... felnőjj:)
pedig az nem túl nagy dolog ha körömlakkozol.
szerintem beszéld meg a szüleiddel, vagy ha találkozol velük, mosd le!!!
13/L
amikor találkozol velük mosd le vagy csak halványat.
vagy hagyd h hozzászokjanak de ne veszekedjetek ezért.
39 éves vagyok, sajnos nincs lányom.
De ha volna én így állnék hozzá:
Elmennék vele dm-be, rossmannba, eurósba stb, és együtt néznénk lakkokat, olyat amire rábólintok teheti a kosarába. Pl. korall, rózsaszín, pink, barack, lila világosabb verziói, gyöngyházas színek, ilyesmi.
Amit nem szeretnék látni az a fekete, hófehér, vérvörös, mélybordó, és hasonló erős, domináns színek.
De azt hiszem a fentebb említettek közt találna magának vagy 10-15 lakkot. :D
Előző vagyok a 39 éves.
Ja és persze csak is rövid körömre! Az is szép, ha ápolt. Nekem is az van. :)
Nah? Rossz anya lennék? :D
Ez amúgy jó ötlet! :)
Így nem lenne baj milyen színű! Csak anya max. 1 db-ot venne! Más lány ezen már esett gondolom előbb, mert már a 14 éveseknek is műkörme van van!
Szia!
Én suliba csak átlátszóval kenhetem,amúúgy halvány színe sem lehet,de ezt megértem,mert 13 éves vagyok. Szünetekben,hétvégéken nyugodtan kifesthetem ,anyukámék nem szólnak semmit. Apa jobban ellenzi,meg mondja hogy undoritó ha egy nőnek be van festve,de amúgy ezt sem olyan sértően mondja,csak megmondja ,hogy eki nem tetszenek a pink körmeim,de ha nekem tetszenek akkor oké! Anya meg nézegeti hogy milyen jól néz ki,meg segít színt választani a dm-be xD :D
Ha suliba mennék így akkor tuti lenne cirkusz. Amúgy nem értem a szüleidet,mivel nálunk az általánosban suliba a 10 éves gyerekek neon színű körmökkel járnak... :O
És szerintem ez nem jó módszer,hogy tiltják,mert így még jbban fogsz ragaszkodni...
Szerintem ne hagyd magad. 16 éves vagy,döntsd el ki akarsz lenni. Legyél önmagad és ha neked tetszik akkor fesd ki. Legyél ugyanolyan makacs,mint ők. Neked nem kell a konzervatív kislánynak lenned. Sok sikert!
Azóta már 19 éves vagyok, de még most is beszólogatnak miatta. Sajnos nem tudtam elköltözni még, pedig nagyon érik a dolog.
Így visszagondolva akkor kezdtem el lázadni és kicsit többet foglalkozni magammal. Ez rohadtúl nem tetszett nekik, mint kiírtam ezt a kérdést, körülbelül fél évig nem mehettem sehova, mert megtiltották. A szempillaspirálért még mindig beszólogat anyám. Barátom nem lehetett. Ekkor mutatták meg a foga fehérjüket és kezdtek szörnyetegek lenni.
Nem bírták elviselni, hogy kezdtem felnőni. Én meg hagytam magamat rendesen, mert könnyű volt elnyomni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!