Mit csináljak anyáékkal? Teljesen ellenzik a körömlakkozást.16/L
Nem vontad kérdőre főleg muterodat? 16 évesen ne nagyon akarjon ilyen alap dologba beleszólni
21/F
1-es!
Kérdőre vonni? Na ne szórakozz! :) Nem a barátnője, hanem az anyja!
Egy csöppet konzervatívak, de a körömlakk nem létkérdés. Megleszel anélkül is.
Egyébként meg: most felejts el egy darabig, ne dacolj, ne hisztizz, majd ha elült a vihar (a biliben)... lassan, fokozatosan próbálkozz ismét. Előbb csak színtelen lakkal, majd valami pasztell színnel.
Akár úgy is beadhatod kezdetben, hogy gyengék a körmeid, körömerősítő lakkra lenne szükséged...
"lefognák a kezed és lemosnák a körömlakkot vagy mi?"
Vicc vagy nem vicc, de SIMÁN.
És nem számítana se gyerekbántalmazásnak, se semminek.
Vagy más módszer: el is vehetik a zsebpénzét és az sokkal jobban fog fájni, mint a körömlakk hiánya.
Ésszel kell, nem erővel!
És türelemmel! ;)
egyesek 16 évesen gyereket csinálnak, nemhogy körömlakk..:)
amikor én elkezdtem festeni a körmeimet nekem is mindig beszóltak, de csak feltűnő színeknél.. egyébként a babarózsaszínt elnézik.:D
de 2 éve kidobálták a körömlakkjaimat :D:D
15l
Jesszusom...
Körömlakk miatt?
Itt eben mindenkinek igaza van h sokkal jobb mintha tetoválásod lenne, telerakatnád magad pierchingekkel, fültágítód lenne, részegre innád a fejed vagy füstölnél mint egy gyárkémény.
Ezt a szüleidnek is be kellene látnia. Szépen nyugodtan kérdezd meg anyukádat ,hogy ez miért olyan nagy baj.
Ha elkezdenek veled kiabálni inkább menj el onnan.
Ez azért érdekes mert én 13 vagyok és amikor kifestem a körmeimet (nem olyan gyakran leginkább nyáron) megkérdezik hogy hogy de nem szólnak semmit.
Anyukámnak általában tetszik mert ő is kiszokta festeni csak ő gyöngyház színűre. Apum meg mindig csak megkérdezi h nem lesz-e baja a körmömnek (nem megy-e tönkre) de mivel mindig kenek alá körömerősítőt ezért nem lesz agy baja.
Próbáld megbeszélni anyukádékkal. De azt is kipróbálhatod h a lábadon fested ki. Hogy azért mit szólnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!