Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha erősen izzad az arcom mi a...

Ha erősen izzad az arcom mi a leghatásosabb módszer?

Figyelt kérdés
Vízálló alapozóra gondoltam. Az talán nem jönne le róla hamar és nem lenne tőle foltos a fejem. Esetlleg vélemények erről az alapozóról vagy más módszert mit ajánlanátok?

2013. jún. 18. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Nyárra nem ajánlom az alapozót. Ilyenkor a legjobb, ha nyugodtan tudd szellőzni a bőr. Ha nagyon muszáj, esetleg BB krémet használj hétköznap, ezt egy jó púderrel egész jól lehet fixálni.

Bár szükségem lenne BB krémre, ilyen melegben én sem használok minden nap, csak, amikor olyan alkalom van, ahol azért jobban érzem magam, ha a bőröm is szebb.

2013. jún. 18. 22:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Ilyen melegben még a vízálló alapozó sem marad meg sajnos. Nekem nagyon zsíros az arcom, régóta próbálkozok mindenfélével, de semmi nem jó. BB krém, színezett hidratálók sem jók. Bár az kevésbé látszik ha a fele lefolyik.
2013. jún. 18. 23:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Az egyetlen megoldás szerintem ha valamilyen igazán tartós, blottolható alapozót használsz. Minden más leolvad az izzadástól és a zsírosodástól is. Ilyen alapozó például az EL Double Wear vagy Double Wear Light, a Revlon Colorstay régebbi változata(16hrs). Ha izzadsz ezeket szépen átnyomogathatod egy zsepivel anélkül, hogy megmoccannának.
2013. jún. 18. 23:23
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) muszáj alapozót használnom mert nagyon piros az arcom hidegeben ismeg melegben is. nemtudom ez mitől lehet de csak ezért használok alapozót más baj szerencsére nincs a bőrömmel.
2013. jún. 19. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!