Mi a leghatásosabb módszer a haj megnövesztésére?
Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 21:06
2/5 anonim válasza:
én szedtem revalidot, nem mondom hogy olyan nagyon nőtt volna, de azért mégis szebb lett a hajam, azt is mondják hogy a ricinusolaj is jót tesz a hajjal, dúsítja is.
de valóban türelem is kell hozzá. :)
próbálj ki ilyen kis praktikákat ;)
3/5 anonim válasza:
ne vágasd le...:-)
egyébként Bánfi hajszesz nagyon jó csak sztem büdi.
Revalid kapszula hízlal,a tonikját most tiltották be....:-(
esetleg Varga hajcsepp.
4/5 anonim válasza:
Menj fel a hoxára, tele van hajnövesztő naplókkal, jobbnál jobb tippekkel. Én most a Panthenollal kísérletezem (igen, ez az, amit akkor használsz, ha jól megégtél), egyelőre nem látom, hogy jobban nőne a hajam, viszont annyira puha tőle, hogy már csak azért is használom :D A ricinus olaj tényleg jó, de nagyon macerás. Ráadásul, ha egy kicsit nem figyelsz, akkor nagyon megjárhatod. Ezt értem úgy, hogy pár napja bepakoltam vele a hajam, húztam rá zuhanysapkát is és egy törcsit, hogy melegen tartsa. Azt hittem, hogy a törcsi nem lett olyan, de másnap rájöttem, hogy de igen. Teljesen megszállták a hangyák. Fel volt téve a törcsi tartóra és úgy is fel tudtak mászni rá. Elég sokáig tartott, mire minden hangyát kiszedtünk belőle és úgy raktuk a mosógépbe. Szóval én azt gondolom, hogy ricinus csak akkor ,ha más nem jöhet szóba, mert nagyon sok koszt csinál.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2012. júl. 5. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!