Milyen parfümöt vegyek?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok és valami jó pasis macsós illatú parfümöt szeretnék. Mit ajánlotok? Körülbelül 3 ezer forint. Lehet több is egy picivel2013. jún. 16. 11:53
1/6 anonim válasza:
Szerintem így nem parfümöt választani, mindenkinek más az ízlése, és más a hozzá illő parfüm illat. Én azt tanácsolom, menj be a illatszerboltba, és szaglássz körül, válogass hogy neked melyik tetszik, és az alapján dönts. A legtöbb helyen vannak kitéve teszt üvegek, papírcsíkok, amire fújhatod, ki lehet próbálni.
2/6 anonim válasza:
Pontosítok...szerintem így nem lehet parfümöt választani...
3/6 anonim válasza:
menj be egy üzletbe ami parfümökkel foglalkozik, én ha a müllerben is az illatszerekhez megyek, rögtön jön az eladó.
Ő tud neked segíteni, elmondod mit is szeretnél és tuti tud ajánlani valamit :)
az elsőnek igaza van, ami az egyiknek tetszik, az a másiknak nem, ami az egyiknek jól áll a másik bőrével nem kompatibilis :) szóval szánj rá egy kis időt és szagolj meg pár illatot, lehet nem is egy "macsós" illat fog megtetszeni, hanem valami frissebb :)
4/6 anonim válasza:
egyik fiú haveromnak playboy london - os parfümje van és imádooooom :)
5/6 anonim válasza:
3000 ért,sehol se kapsz rendes parfümöt.
Ne viccelj már!
Én 15000 ért veszem a sajátom!
16/F
6/6 anonim válasza:
Nem szeretnélek megbántani, de 15 évesen még gyerek vagy, nem "pasi" meg "macsó". Egyszerűen nevetséges lennél, ha annak akarnál tűnni. Egy férfi 25 felett lesz FÉRFI (már amelyik persze...) Addig csak egy kölyök. Bocsi. Amúgy egyet értek, a jó parfümök 10 ezer felett kezdődnek. Majd olyan 18 éves korod körül kezdd el a használatukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!