Milyen parfümöt vegyek?
Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok, és hamarosan itt van a szülinapom.
Szeretnek parfümöt kérni, de nem tudom milyen legyen...
Valami lazább, nem tömény, kellemes parfümöt keresek. A pénz nem érdekes, mert én is tudok beleadni.
Ja és kimondottan parfümöt szeretnek, ne ajánljatok mást legyszives :)
Nem fújnám vele magam minden nap csak néha mikor megyünk valahova.
Egyébként több oszttarsamnak is van, de azok annyira nem tetszenek.
Valamikor mennénk mullerbe, úgyhogy meg is tudnám szagolni, ha gyorsan írtok valami jót! :)
2013. jún. 8. 13:44
1/2 Molnár Ádám01 válasza:
Hali! Par eve az illatszeriparban dolgozom. Az en tapasztalatom az, hogy 'parfume' ferfiban Magyarorszagon atlag kereskedelmi forgalomban nincs. Amit tudok ajanlani az a 198 vagy a 300-as, illetoleg a Hot Collection barmelyik darabja! Ezeken kivul nincs otletem! Udv! A.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, De egyébként én sem Parfumere hanem toilettere gondoltam. Egyébként mar sikerült tegnap megvenni :)
2013. jún. 9. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!