Hogy lehetne ilyen sminkem? (kép)
Figyelt kérdés
Szerintem írtó szép az ilyen tussal kihúzott szem. Már többször is próbáltam megcsinálni, de sosem lett ilyen szép egyenes. Milyen technika van erre? Hogyan csináljam, hogy ilyen legyen? És amúgy a szempillák tövénél se tudom szépen ki húzni...
2013. jún. 14. 17:10
1/6 anonim válasza:
Gyakorlat sajna, más megoldás nem nagyon van rá. Mondjuk én mikor tanulgattam, úgy csináltam hogy a kis farkinca rész alá celluxot ragasztottam, hogy tuti egyenes legyen a vonal, és annak a mentén húztam meg. :)) Szempillák tövénél pedig puha ceruzával szoktam rámenni. Gyakorolgasd sokat, menni fog. :)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :))
2013. jún. 14. 18:33
3/6 anonim válasza:
Használj filcet azzal sokkal egyszerűbb mint a tussal de ha végképp nem menne ott vannak a szemhéj-tetkók is pl: [link]
4/6 A kérdező kommentje:
Filcet használok, de azzal se lesz túl szép, általában...:/
2013. jún. 20. 09:42
5/6 anonim válasza:
Itt meg tudod nézni, hogy hogyan csináld: http://www.youtube.com/watch?v=xaheMaun73g
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, de nekem filcem van és nem ilyen szemhéjporom...vagy mi az.
2013. júl. 9. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!