Hogy mossam le teljesen a sminkem?
Figyelt kérdés
Tust szoktam, /vagy szemceruza/ vékonyan felülre, plusz szempillaspirált használok. először sminklemosóval átmosom,aztán vizes fülpiszkálóval,utána megmosakszom, de ott marad alul mindenhogy. a többi barátnőmnek már simán lejön ennyitől.. nem, nem vagyok béna2013. ápr. 4. 20:11
1/4 anonim válasza:
Hogy hogyan mosd le, nem tudom, nekem se jön le az egész, de sose foglalkoztam vele. Sőt, ha pár napig nem sminkelek, és lekopik, megjegyzik, hogy mi van veled, beteg vagy, olyan betegek a szemeid. Úgyhogy nem is zavar, ha nem jön le mind. Te se foglalkozz vele.
2/4 anonim válasza:
A végén ne vizes fülpiszkálót, hanem sminklemosósat használj.
3/4 punkibunki9 válasza:
Én is sokáig így jártam... hát annyit tudok mondani hogy én vettem sminkletörlő kendőt de a jó a nedves törlő is.. én a "nagy mosás" előtt leszedem a smink nagyját és ne félek belenyúlni a szemebe... közvetlenül a szempillák alá is bemegy a festék és mivel csukott szemmel mosod alulról leszedi és felül ott marad a pillák tövében ahova nehéz benyúlni.. mire meg megtörölközöl lefolyik alulra és akkor nézel ki úgy ahogy leírtad.. a törlővel alaposan nyúlj be mindenhova.. ha a nagy feketeséget leszedted, nem kell tökéletesen.. akkor a lemosó már könnyedén leviszi...
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!
2013. ápr. 7. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!