Milyen a mai örömlakk divat? Milyen színek és márák?
Figyelt kérdés
Az érdekelne milyen színek és milyen márkában hol kapható.2013. jún. 12. 16:13
1/2 spurii.*-* válasza:
[link] (Nyáron a zöld lesz a divat) :)
meg a neon színek szerintem amik divatosak! :) És márkába meg pl: Sally Hansen,Moyra.Ezek szerintem jók.Én ezeket szoktam használni.:))
2/2 anonim válasza:
Szia! Szerintem a korallszín is nagy divat még mindig, nagyon sok lány futkos olyan körmökkel! :) Essence, Catrice, Lovely, Moyra... nagyon sok a márka! Ezek az olcsóbb kategóriások! Rossmann, DM, minden drogéria szerintem! Hogy milyen színek, szerintem mindenkinek a hangulatához kapcsolódok, én például mostanában kedveltem meg a neon színeket, eddig nem, pedig már jó ideje divat! :) Meg divat most az a szőrös köröm vagy mi! xD Meg a kaviáros! :) Blogok is vannak, ilyen körömlakkokról! Keress utána, vagy az Essence Facebook honlapján! Ott tuti írják mi a divat most! :) Remélem tudtam segíteni! Szép napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!