Mivel dobjam fel az íróasztalom feletti PARAFATÁBLÁMat?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi mivel lehetne kidíszíteni a táblát?
Mit rakjak rá?
Most minden összevissza van rajta.
Ötleteket várok:)
Köszönöm.:)
2013. jún. 2. 12:52
1/8 anonim válasza:
Avenged Sevenfold-Nightmare poszterrel :D
2/8 anonim válasza:
Nekem olyan, hogy A5-ös lapokra Dragon Balls-os rajzokat raktam ki és ez ugye az egészen körbe, mintha keret lenne. Belül pedig mindenféle papírok pl. mivel megyünk jövő héten az osztállyal táborba ezért a táborról információk, teendők, bevásárló lista... 12/l
4/8 anonim válasza:
Én pl. a kedvenc színészeim/énekeseim képét tettem ki, és tőlük idézeteket, amik inspirálnak. :)
5/8 anonim válasza:
rakhatsz rá közös képeket a barátaiddal, családtagjaiddal, közös emlékekről "ereklyéket", emlékeztetőket, fontos papírokat, rajzokat, posztereket, idézeteket, verseket, stb
6/8 anonim válasza:
Parafatábla-feldobóval. Praktikerben lehet kapni.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Esetleg tudtok vmi konkrét jó képet amit ki lehetne nyomtatni.....
16 éves lány vagyok:))
2013. jún. 3. 16:44
8/8 anonim válasza:
csak azt nem értem, hogy ez a kérdés hogy kerül a szépség és divat kategóriába?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!