Hogyan díszítsem a parafatáblámat?
Nem olyan nagy aparafatáblám, íróasztal felett van, mindjárt velem szembe. Van rajta egy poszter, lesz rajta egy órarend, de ennél több nem jutott eszembe. Légyszives aki tudja, fotózza le a sajátját vagy ha talál neten feldíszített parafatáblát, akkor azt linkelje ide nekem, mert sajnos se vizuális, se kreatív nem vagyok. :$ Nagyon köszönöm szépen annak, aki segít! ;)
15/L
Nekem már nincs parafatáblám, de mindig olyasmit tűztem fel, ami hirtelen megtetszett, vagy akkor fontos volt számomra.
Pl. voltak mozi/ koncertjegyek, egy- egy vicces kázmér és huba képregény, vers, ami éppen a kedvencem volt, képek együttesekről, cicákról, kutyákról, rajzok, persze néha 'fontos' dolgokat is feltettem, pl. egy- egy telefonszám, vagy emlékeztető saját magam részére.
Színes papírból készíthetsz egyszerű, ötszirmú virágokat, szivecskéket, halacskákat, én ilyesmiket tennék ki rá :D
Ez a halacska pl szerintem aranyos, még ha nem is ennyire díszíted ki, nem csinálod meg külön a pikkelyeit.
Szóval én ilyesmiket csinálnék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!