Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan díszítsem a parafatáblá...

Hogyan díszítsem a parafatáblámat?

Figyelt kérdés

Nem olyan nagy aparafatáblám, íróasztal felett van, mindjárt velem szembe. Van rajta egy poszter, lesz rajta egy órarend, de ennél több nem jutott eszembe. Légyszives aki tudja, fotózza le a sajátját vagy ha talál neten feldíszített parafatáblát, akkor azt linkelje ide nekem, mert sajnos se vizuális, se kreatív nem vagyok. :$ Nagyon köszönöm szépen annak, aki segít! ;)

15/L

2010. júl. 26. 20:09
 1/3 anonim válasza:
Hát... mindenféleképpen legyen egyedi... a saját fotóiddal díszitsd fel... ha adsz egy mail-t akkor lefotozom a sajátomat elküldöm.
2010. júl. 26. 20:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem már nincs parafatáblám, de mindig olyasmit tűztem fel, ami hirtelen megtetszett, vagy akkor fontos volt számomra.

Pl. voltak mozi/ koncertjegyek, egy- egy vicces kázmér és huba képregény, vers, ami éppen a kedvencem volt, képek együttesekről, cicákról, kutyákról, rajzok, persze néha 'fontos' dolgokat is feltettem, pl. egy- egy telefonszám, vagy emlékeztető saját magam részére.

2010. júl. 26. 20:49
 3/3 anonim válasza:

Színes papírból készíthetsz egyszerű, ötszirmú virágokat, szivecskéket, halacskákat, én ilyesmiket tennék ki rá :D

[link]

Ez a halacska pl szerintem aranyos, még ha nem is ennyire díszíted ki, nem csinálod meg külön a pikkelyeit.

Szóval én ilyesmiket csinálnék :D

2010. júl. 26. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!