Hogyan díszítsem. A mozi termet?
Elég régóta gyűjtök egy mozi szobára. Mert van egy üres szobánk és valamit kezdenünk kell vele. :D Már megvannak a tervek. Egyébként a szoba nem olyan hatalmas.
A fal élénk piros lesz:
A padlószőnyeg kék lesz:
A szoba végére egy hatalmas vetítővászon ( már megvan ) kerül majd. A szoba közepén, a vászonra nézve egy 2 személyes kanapé, s a két szélén 2 fotel ( szintén megvan ) lesz. Kb. az ülőhelyek mellett, a falon lesz a projektor, egy fali állványon ( mindkettő megvan ) Az állvány ilyen:
Plusz természetesen lesz egy házimozi rendszer. :)
Eddig nincs semmilyen díszítési terv. Nagyon élethűen akarom megcsinálni, de az a baj, hogy már alig van pénzem rá... Vagyis kiszámoltam, hogy mennyi marad majd és kb. 10.000 Ft jött ki. :(
Viszont van egy kis filmplakát. A Star Wars 1. részének a plakátja.
És van egy Mr. és Mrs. Smith óriásplakát, aminek gumis-vászonos anyaga van. Ez 210x150 cm-es, ami jó nagy :D
Ez a plakát:
Teljesen ugyan ez :D
Milyen ötletetek van még? Valami jó olcsó, de mozi hangulatú dolog kéne...
12/L
Bocsi, valamit elírtam a kérdésben :D
Csak egy sima kérdő mondat lett volna...
Köszi az ötleteket! Jók! ;)
Én még gondoltam egy nagy popcornos kocsira :D
Babzsákfoteleket bele :D
Plusz egy kisasztalt, amin van kaja-pia, tehetsz nagy ilyen keverőtálakat tele popcornnal, a plakátok jó ötlet, tehetsz hangulatlámpát, magad által rajzolt képeket, ha jól tudsz rajzolni :D
Köszi megint az ötleteket! ;)
Vettem még egy óriás posztert, amin Alice csodaországban- van. Ez 240x150 cm :D
ÉS még vettem 4 féle Toy Story 3 "kicsi" plakátot is. 98x68 cm. Ez egy csomag volt. :)
Arra gondoltam, hogy ilyen, jó magam lávalámpából veszek kettőt és a vászon két szélére rakom. Vagy nem muszáj lávalámpa, csak nyugtató legyen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!