Mit tegyek h a kacor ne mászkáljon az iroasztalom teteján este?
Figyelt kérdés
meg járőrözni szokott pedig semmi olyasmi nincs ott.2009. aug. 18. 21:26
4/9 anonim válasza:
A kacor az fiúcica...
Mit tegyél? Ne engedd a szobába :) Ha ez nem megoldás, akkor várd meg, amíg "elszokik" onnan, vagy készíts neki egy "jobb" helyet, hátha felfedezi.
6/9 A kérdező kommentje:
ú rájöttetek ! macska kategoriában ja és a szerencsétlen lány kacor :D ezt kifelejtettem
2009. aug. 18. 21:49
7/9 anonim válasza:
ezellen nem tudsz mit tenni... max nem engeded be.
8/9 anonim válasza:
Első vagyok, bocsi nem értettem mi az a kacor:D A témát meg én hülye lefelejtettem szóval tényleg készíts neki jobb helyet vagy macskafüvet tehetsz valahova szeretni fogja azt a helyet. Az én cicusom a fejemet szerette, és állandóan játszani akart este, napközben meg aludt-.-
9/9 anonim válasza:
szoktasd el onnan, vagy pedig vegyél macskatávoltartó sprét. csak befújod vele azt a területet ahol nem szeretnéd ha járkálna és akkor nem megy oda. Párszáz forintba kerül és a bútoroknak nem árt ha ráfújod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!