Mit tehetnék hogy a macskánk ne mászkáljon annyit?
Figyelt kérdés
Forgalmas út mellett lakunk, több cicánkat is elütötte már kocsi, őt annyira féltjük, hogy a biztonság kedvéért megműttettük, hátha akkor nem fog annyit arra menni, viszont ma is ott találtuk meg őt az út másik oldalán, mikor közeledek felé és nincs itthon, menekül előlem, nagy nehezen elkaptam őt, de alig bírtam hazahozni, karmol.2010. júl. 10. 20:20
1/3 anonim válasza:
őt annyira féltjük, hogy a biztonság kedvéért megműttettük
ez azt jelenti h ivartalanítva van ?
ha igen akkor nem tudom szobacica vagy kinti?
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, ivartalanításra gondoltam. Végülis inkább szobacica, de bármikor mikor ki szeretne menni, kinn lehet, van, hogy csak enni jön be, de olyan is, hogy éjjel-nappal a környéken mászkál, de napokra nem szokott elmenni szerencsére.
2010. júl. 10. 20:32
3/3 anonim válasza:
mi nem lakunk forgalmas út mellet
mégis vannak broblémáim
egyik macskám sincs még ivartalanítva
de a barátnőm akinek van 2 kutyájuk már 2 nagyonimádott macskám is megölte
szerencse hogy nemtudok ártani az állatoknak...
sajnálom nemtudok segiteni csak az ivartalanítást tudtam vna ajánlani...
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!