Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért divat a bőrszínű rúzs?

Miért divat a bőrszínű rúzs?

Figyelt kérdés
Elvileg a telt ajkak a szexik, ezek meg teljesen eltüntetik őket. van olyan fiú akinek bejön?
2013. máj. 19. 16:04
 1/4 anonim válasza:
49%
Mostanában látom egy modell ismerősömnél is, szőke hajhoz jól megy és szerintem nincs vele baj, jó modelles
2013. máj. 19. 16:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez épp olyan, mint hogy miért divat a csőgatya, vagy a mentazöld szín, stb. Divatok jönnek és mennek, ez is ki fog menni a divatból. Az nekem sem tetszik, ami olyan, mintha korrektor lenne, de vannak szép nude rúzsok, amik jók, de mindig meg kell találni a bőrszínhez passzolót. Szerintem azért néz ki olyan furán sok lányon, mert sötétebb a bőrük, mint amihez az adott rúzs való.
2013. máj. 19. 18:35
 3/4 A kérdező kommentje:
értem, de ez (szerintem) csúnya :D vagyis eltűnik az ember szája :(
2013. máj. 19. 18:39
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem ezek akkor szépek ha az ember le van barnulva, de akkor sem ez a korrektor féle megoldás. Nekem van pár ilyen nude rúzsom, de azok nagyon szépek. Én nyáron mindig ezt használom, szerintem a sötét bőrön nem mutatnak annyira jól a pink meg ilyesmi színek. vagy csak nekem nem áll jül ha barna vagyok:)
2013. máj. 25. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!