Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Letezik fülbevalo "divat"...

Letezik fülbevalo "divat" vagy "illemtan", vagy az egesz izles kerdese?

Figyelt kérdés

Eddig rövid hajam volt es hozza nagyon sok logos fülbevalo, amiket imadtam es szuperül is alltak. Most növesztem a hajam es ugy erzem, hogy mar nem neznek ki olyan jol. Meg nem is nagyon ertek hozza, hogy milyen ruhahoz milyen kiegeszitö illik, passzol... (22 vagyok, de csak par eve van kilyukasztva a fülem.)

Nem gaz, ha nem talalom el a megfelelö összhangot a ruha es fülbevalo között? Van erre valami "iratlan szabaly"?

2013. máj. 9. 21:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Olyat hordj, ami illik/tetszik, nincs erre semmilyen szabály. Én pl csak egy pár fülbevalót hordok (karika kristályokkal), mert ez a kedvencem és mindenhez passzol. :)
2013. máj. 9. 21:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem is olyat hordj , ami neked tetszik. de rövid hajhoz tényleg nagyon jól áll a hosszú logós fülbevaló. Amivel szerintem nem lehet mellé lőni az a köves pont fülbevaló és több színben van na meg a gyöngy ami örök divat és mindenhez megy. A nagy karika is jól állhat a hosszú hajhoz.
2013. máj. 10. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!