Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Alapozót mivel kenjem fel?

Alapozót mivel kenjem fel?

Figyelt kérdés
Látom, hogy ilyen ecsettel szokták feltenni az alapozót. Azt hol lehet venni és mennyibe kerül kb?

2013. jún. 11. 19:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Az alapozott legegyszerűbb kézzel felkenni, lehet kapni szivacsot, de nem olyan fontos. Én vagy kézzel, vagy nedves szivaccsal szoktam. A szivacs nem drága, az ecsetekből is van párszázas, drogériákban van.
2013. jún. 11. 19:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Ecsetből semmiképp se vegyél párszáz forintosat, mert rosszabb lesz az eredmény, mintha kézzel kennéd fel. Szivacsból is max. az eredeti Beauty Blendert ajánlom, ehhez neten lehet hozzájutni. Ecsetekből jókat lehet kapni a MAC-nél, vagy pl. Douglasban (innen a Shiseido Perfect ecsetet ajánlom). Én ezek mellett Coastal Scents, Sigma és Real Techniques ecseteket használok, nem csak alapozáshoz, hanem minden máshoz is (persze minden márkának megvannak a különböző területekre való ecsetei). Ezekhez csak interneten lehet hozzájutni. Nem olcsók, de 100%-ban minőségi termékek, és új távlatokat nyitnak a sminkelésben az olyanok előtt, akik eddig csak a kezüket használták, meg esetleg szivacsos applikátort.
2013. jún. 11. 20:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Ilyen ecsettel a legjobb. Könnyű használni és szép a végeredmény is. [link]

Én ebay-en vettem egy MAC hamisítványt, 700 ft körül volt, és nagyon jó fajta.

2013. jún. 12. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!