H kenjem fel ugy az alapozót, h utána ne tűnjön maszkszerűnek?
Figyelt kérdés
Egyébként most az Astor ecsetes alapozóját használom és az alapozó mellé gyakran púdert is.2009. aug. 31. 20:52
1/3 anonim válasza:
én először arckrémet használok, erre szoktam az alapozót felkenni, áll alatt jól elkenve. egyébként ha a megfelelő árnyalatot választottad, nem kell sokat bajlódni vele :)
2/3 anonim válasza:
Szerintem a lényeg, h egy VÉKONY, egyenletes réteget vigyél fel az arcodra (én pl. kézzel szoktam), és ALAPOSAN dolgozd el, figyelj arra, h pl. az orrcimpánál ne gyűljön össze. Ha finoman dolgozol vele, nem lesz maszkszerű a hatás.
3/3 anonim válasza:
Én is előtte beszoktam krémezni az arcomat,majd arra viszem fel az alapozót...nem szabad túlzásba vinni,mert tényleg maszk hatású lesz...fontos,hogy megfelelő árnyalatúval dolgozz,vagy ha egy kicsit eltér a bőröd színétől,akkor vigyél fel egy kicsit a nyakadra és a dekoltázsra is,hogy ne üssön el az arcod színe a többi testrészedétől...A legjobb,ha kézzel kened fel apró "ütögető" mozdulatokkal,de használhatsz szivacsot is....És a legfontosabb:mindig természetes fénynél alapozz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!