Szerintetek jól néz ki ha egy 14 éves lánynak 6 lyuk van a fülében? (bővebben lent)
"normális választ kértem"
Másold már be, hol kérted!
Sehol.
Amúgy meg minek kérdezed mások véleményét, ha nem tetszik a negatív kritika?
Kár volt kérdezni. elveszed az ember kedvét a kedvességtől.
"mondjuk mindenkinek más az ízlése nekem tetszik és ez a lényeg:) ;)"
De tényleg ne írj ki legközelebb kérdést ha úgyis le.szrod a válaszokat.
Hülyeség az, hogy csak a szimmetrikus a szép. Az meg nem törvényszerű, hogy meg fogja unni, meg majd rondának látja. Én speciel 18 évesen épp tervezgetem a 9.-et, és ezüst füébevalókat/piercingeket hordok, de ha bizsu lenne, az is, kit érdekel? Ha neki tetszik, miért ne?
A szolidságról meg, ha hosszabb haza van, simán el tudja takarni ha olyan helyre megy, vagy kiveszi, és -hacsak nem a fülre koncentrálnak-, senki nem fogja észrevenni.
mért ne lenne szép a bizsu fülbevaló? nekem is kis köves bizsu van benne... és ha megunja, majd neki is benő, mint neked..
kérdező neked viszont én is azt mondom, hogy minek kérdezted, ha az a lényeg hogy neked tetszik és leszarod a válaszokat? abban viszont igazad van, hogy neked kell, hogy tetszen (de akkor megint csak, minek tetted fel a kérdést?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!