Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek jól néz ki ha egy...

Szerintetek jól néz ki ha egy 14 éves lánynak 6 lyuk van a fülében? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
14 éves vagyok jobb fülemben 3 lyuk van a másikban 2 és szombaton a porcban lesz még egy ilyesmim: [link]

2013. jún. 7. 21:40
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
mondjuk mindenkinek más az ízlése nekem tetszik és ez a lényeg:) ;)
2013. jún. 7. 22:28
 12/20 anonim ***** válasza:

"normális választ kértem"

Másold már be, hol kérted!

Sehol.

Amúgy meg minek kérdezed mások véleményét, ha nem tetszik a negatív kritika?

Kár volt kérdezni. elveszed az ember kedvét a kedvességtől.

2013. jún. 7. 22:53
 13/20 anonim ***** válasza:
81%

"mondjuk mindenkinek más az ízlése nekem tetszik és ez a lényeg:) ;)"

De tényleg ne írj ki legközelebb kérdést ha úgyis le.szrod a válaszokat.

2013. jún. 7. 22:54
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekem ez nem tetszik. Nekem is van helix a fülemben, de kis köves, ez szerintem jól néz ki, vagy egy vékony, diszkrét karika. Ezek a spirálok, meg a hasonlók szerintem nem túl szépek..
2013. jún. 20. 00:16
 15/20 anonim ***** válasza:
68%
jol!:) nekem is 6 van 13/l
2013. jún. 20. 13:16
 16/20 anonim ***** válasza:
57%
Én 12 vagyok és van 1 a bal fülemben meg 2 a másikban és most készülök rászánni magam a helixre... szerintem jól néz ki :D
2014. márc. 6. 18:06
 17/20 anonim válasza:
0%
csak akkor csináltasd meg ha csak 1pár fülbe valót teszel a füledbe. a többit hagyd benőni. mert az úgylene szolid meg szép. nekem 14 évesen 15 lyuk volt a fülembe (jobb fülembe 11 lyuk).. most 18 éves vagyok de abból már csak 2-2 lyuk van a fülembe (egyik a porcba) .. egy idő után meg fogod unni, vagy megbánnod ,meg nem is szép ha csúnya bizsu fülbe valókat teszel bele.
2014. ápr. 10. 10:51
 18/20 anonim ***** válasza:

Hülyeség az, hogy csak a szimmetrikus a szép. Az meg nem törvényszerű, hogy meg fogja unni, meg majd rondának látja. Én speciel 18 évesen épp tervezgetem a 9.-et, és ezüst füébevalókat/piercingeket hordok, de ha bizsu lenne, az is, kit érdekel? Ha neki tetszik, miért ne?

A szolidságról meg, ha hosszabb haza van, simán el tudja takarni ha olyan helyre megy, vagy kiveszi, és -hacsak nem a fülre koncentrálnak-, senki nem fogja észrevenni.

2014. ápr. 11. 14:38
 19/20 anonim ***** válasza:
haja*
2014. ápr. 11. 14:39
 20/20 Druxy96 válasza:
100%

mért ne lenne szép a bizsu fülbevaló? nekem is kis köves bizsu van benne... és ha megunja, majd neki is benő, mint neked..

kérdező neked viszont én is azt mondom, hogy minek kérdezted, ha az a lényeg hogy neked tetszik és leszarod a válaszokat? abban viszont igazad van, hogy neked kell, hogy tetszen (de akkor megint csak, minek tetted fel a kérdést?)

2014. nov. 6. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!