Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ezek szerintetek hogy állnak...

Ezek szerintetek hogy állnak egy lánynak?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

hasonló piercingeket szeretnék ..

2013. jún. 3. 13:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
max, ha olyan a stílusod, de szerintem ha elkezdesz dolgozni rendes munkahelyen akár emberekkel leszel nem biztos, hogy tolerálni fogják.
2013. jún. 3. 13:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszenek, és lány létemre semmiképen nem rakatnák ilyeneket magamra. Többnyire szerintem a fiuknak se jön be ha egy lány tele van pczve, persze vannak kivételeg az emós, gót... fiúk. De ha nkd ez tetszik akkor szúrass magadnak és ne érdekeljen mások véleménye! Amúgy hány éves vagy ?
2013. jún. 3. 13:36
 3/10 anonim ***** válasza:
2013. jún. 3. 13:45
 4/10 anonim ***** válasza:
53%

úgy gondolom, hogy ez a három fajta ékszer egyszerre sok lenne arcra.

az, hogy bizonyos fajták kinek állnak jól, az nagyban függ az arcberendezéstől és az ember stílusától.

nekem az utolsó képen lévő piercingem van (labret).

kevés olyan lányt láttam eddig akiknek a szemöldök piercing jól állt volna, de abból is inkább a vízszintes fajtát választanám, mert az szerintem jobban néz ki.

szóval: úgy válassz ékszert, hogy melyik tetszik és melyik áll jól a legjobban.

2013. jún. 3. 13:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Fontos hogy mennyire illik a stílusodhoz.
2013. jún. 3. 14:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem csak az orrpiercing tetszik ezek közül :)
2013. jún. 3. 16:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon sok lenne mind a három. Mondjuk nekem ezek közül alapból csak az orrpiercing tetszik lányon.
2013. jún. 3. 17:38
 8/10 anonim ***** válasza:
64%
az elsőt és az utolsót felejtsd el! undorítóközönséges. viszont nagyon szép archoz és orrhoz a karika szép. a másik kettő csúnya. föjj
2013. jún. 3. 19:28
 9/10 getsun válasza:

hát, baloldalt jobban mutatna az ajak pc:D az orr pc is oké:D de a szemöldökről sztem mondj le :D

(tágítós,pc-s) 15F

2013. jún. 4. 17:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem van 25.:D de szemöldökse sosem rakatnk, viszont van akinek jól áll. Az orr simá jó, van nekem is és imádom:D De ajakban sem tetszik középen. Vagy akkor jobb-közép-és baloldalt, így egyszerre 3, vagy valamelyik oldalra. Nekem túl komolynak tűnik az 1 középen:D
2013. jún. 5. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!