Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok! Valaki tanács?!

Csajok! Valaki tanács?!

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy használok korrektort, a baj csak azzal van, hogy ha telefonnal fényképezem magam vakkuval, akkor nagyon szembetűnő:SSS Valaki valamilyen tanáccsal ellátna? (essence 01)
2013. jún. 7. 20:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg korrektor ecsettel felvinni. Vagy nappal fényképezz és nem kell a vaku. :D
2013. jún. 7. 20:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk ne fényképezd magad!
2013. jún. 7. 20:53
 3/7 anonim válasza:
A korrektor után tegyél alapozót az arcodra, hogy egységes színű legyen a bőröd:)
2013. jún. 7. 20:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Régen elég pattanásos voltam, most meg a szemem alatti karikákkal küzdök. Nekem az vált be, hogy a világosabb korrektorra teszek egy kis púdert, ami megegyezik a bőrszinemmel. A szin is kiegyenlitődik és tartósabb is. Ha alapozót használok a sorrend: alapozó, korrektor majd púder (csak ahol fényesedik a bőröm és ahol korrektoroztam) Ja és mindenből keveset egyszerre, inkább vékony rétegekben vidd fel és természetesebb hatású lesz.
2013. jún. 8. 02:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Az Essence-ből melyik fajta? Pl. a Stay All Day fényvisszaverő pigmentet tartalmaz, így az nagyon látszhat vakunál. Mondjuk ezért való a szem alatti karikákra, nem a bőrhibákra. Bőrhibákra stiftes való vagy camouflage.
2013. jún. 8. 09:30
 6/7 A kérdező kommentje:
nagyon koszonom a valaszokat, egyebkent essence coverstick abdeckstift 01
2013. jún. 8. 13:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy a szín nem jó. Én is használom a stiftest, de nekem nincs vele gond.
2013. jún. 8. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!