Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiúk! Tetszik nektek ez a...

Fiúk! Tetszik nektek ez a műköröm?

Figyelt kérdés
[link]

2013. jún. 2. 22:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem 5 éve van műkörmöm sokkal igényesebb mint némelyik lány természetes körme.. és nem kell vele foglalkozni ráadásul nekem nem törik le és a hegyessel is mindent tudok csinálni persze 13 évesen tényleg ne még én 15 v 16 voltam mikor először volt.
2013. jún. 3. 15:40
 12/16 A kérdező kommentje:
köszönöm!! :))
2013. jún. 3. 18:44
 13/16 A kérdező kommentje:

pl. ez tetszik:

[link]

2013. jún. 3. 18:45
 14/16 anonim válasza:
Nekem még kifesteni sem engedik CSAK nyárra,de akkor is halvány rózsaszínnel :/ Bár ez tényleg nagyon szép *-*
2013. jún. 11. 17:34
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem hacsak nem iszonyat rondák a saját körmeid, akkor ne akarj műkörmöt. Ha meg gyengék és töredeznek a saját körmeid, akkor meg azon segíts, mert az jól mutatja hogy valami nem jó. Nem viszel be elég vitamint, vagy valami. Egyél rendesen, ápold a kezed alaposan. A saját körmön a festett francia manikűr szerintem az egyik legszebb és legelegánsabb "viselet". Nem feltűnő vagy kihívó, csak szép egészséges külsőt kölcsönöz a körömnek, szerintem ez simán mehet 13 évesen.

Bár én nem értem alapból a műkörmöket. Rendesen táplálkozok, hidratálom a kezem, néha kis olívaolajat használok, aztán kész, gyönyörű erős hosszú körmeim vannak.

Szóval inkább hozd rendbe a kezed szerintem.

2013. jún. 13. 13:55
 16/16 A kérdező kommentje:

Teljesen egészségesek a körmeim:D

Hosszúak és kemények

2013. júl. 18. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!