Miyen színű most a körmöd?
Figyelt kérdés
Nekem jelenleg pasztell lila, de szeretném átfesteni.2013. jún. 2. 09:11
2/18 anonim válasza:
átlátszó,de délután befestem pirosra vagy feketére :)
3/18 anonim válasza:
Nekem műkörmöm van,de csak gel-lakkot kértem rá,ami meggypiros.
4/18 anonim válasza:
Halványszürke. Nem a kedvencem, csak próbálom elhasználni a lakkot. :)
5/18 anonim válasza:
Sima körömlakk esetén mindig olyat kenek fel, ami megy a ruhához. Akkor is szívesen díszítem, pl. repedezős lakkal, körömnyomdával, színes franciavéggel, pöttyökkel, csíkokkal, stb. Ami megy a ruhához.
Most gél lakk van nekem is: sima francia, a fehér körömvég kicsit elmosott, meg a gyűrűs ujjon van egy-egy virág, és ennyi. Ez minden ruhához passzol.
Off: szürke körömlakkot én így hordanék
Vagy így
Bármilyen színes lakkal pöttyözve vagy színes körömvéggel remekül mutatna.
7/18 anonim válasza:
nekem most sötétbarna, de ma fogom lemosni és sztem most narancssárga lesz:)
8/18 anonim válasza:
Most nincs kifestve a körmöm, tegnap mostam le. Most szépen formára reszeltem meg minden, de most csak körömerősítő, ápoló lakkot fogok használni, mert az utóbbi időben megint könnyebben betörik, megrepedt, kezd elgyengülni.
9/18 anonim válasza:
Piros. De nem az a vöröses piros, hanem világos, szinte már a rózsaszínhez hasonlító. :D
10/18 anonim válasza:
Munkahelyemen tilos festeni szóval marad a körömszín.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!