Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tus vagy szemcerka? melyiket...

Tus vagy szemcerka? melyiket ajánlod?

Figyelt kérdés
Vizállot keresek...van minkettöböl?
2009. okt. 5. 19:18
 1/9 anonim ***** válasza:

cerka:)

sztem sokkal könnyebb vele bánni

igen van

2009. okt. 5. 19:21
 2/9 A kérdező kommentje:
de melyik a tartossabb? és tényleg van vizálló cerka:O
2009. okt. 5. 19:24
 3/9 anonim ***** válasza:
én is ceruzát használok,mert a tust nem tudom szépen használni
2009. okt. 5. 19:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem tus. Hamar belejön az ember a használatába, szebb és tartósabb.
2009. okt. 5. 19:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Sztem tus,én a DM márkáját használtam-amíg ki nem tetováltattam :D!Bátran húzz csíkot,ne remegjen a kezed,fülpiszkálóval korrigáld/javítsd a hibákat! Nekem egész nap tartós volt és nem mosódott el!
2009. okt. 5. 19:58
 6/9 anonim ***** válasza:
a tus mindenképp tartósabb. viszont egészen más jellegű a cerka és a tus. sztem szerezd be mind2-t:D aztán meglátod h mire is jó a 2, és milyen hatást érsz el vele.
2009. okt. 6. 00:25
 7/9 anonim ***** válasza:
tus! sokkal tartósabb. de nem egyszerűbb felvinni... :'D
2009. okt. 6. 16:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Mindkettőnek vannak előnyei, hátrányai.

Ceruza: előnye, hogy könnyű használni, viszont hátránya hogy nem olyan szép, és könnyen elkenődik..

Tus: szép, tartós, vékony-vastag amit akarsz. Viszont nehezebb használni, de kis gyakorlással belejössz.

2009. okt. 6. 23:09
 9/9 anonim ***** válasza:
vegyél mindkettőt és a hangulatodtól v sminkedtől függően használd felváltva. a tus sokkal precízebb és élesebb a határa, a ceruza természetesebb, satírozottabb. én a ceruzát szeretem jobban, gyorsabb, könnyebb használni és nem látszik ha elrontom.
2009. okt. 11. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!