Szeretném kipróbálni az alapozót, krémet, vagy a púdert ajánlod?
Melyiket könnyebb felvinni? Még nem használtam ilyet. Színt hogy kell kiválasztani?
20/l
Milyen a bőrtipusod? mert zsíros bőrre púdert kell.
Én a Folyékonyat szeretem,nekem vegyes bőrtípusom van, T vonalban zsíros (homlok,orr) az arcom száraz.De az folyékonyra rá lehet menni utána a púderrel,ami ált "rögzití" a sminket.
KRÉM!Egyértelműen jobban eloszlik lehet,hogy egy kicsit dága de megéri!Itt van egy jó:
A folyékony alapozó és a porpúder között nem kell választani, mert a kettő kiegészíti egymást!
Az alapozó elfedi a bőrhibákat, egyenletes bőrképet ad, és ALAPJA a sminknek.
A por állagú (ténylegesen por vagy préselt) púder pedig fixálja az alapozót és mattítja a bőrt.
Felvinni különbözőképpen kell őket.
A folyékony alapozót a legjobb alapozó szivaccsal (vagy esetleg ujbeggyel (nem egész tenyérrel, mint az arckrémeket!) felvinni. Az arc középső készétől kiindulva az arc szélei felé haladva. Az orrnál, az szemeknél, a fülnél és a hajtő vonalában nagyon kell figyelni arra, hogy szépen el legyen dolgozva!
A púdert is külön szivaccsal (puffnival) érdemes felvinni: kicsit a bőrbe nyomkodva a port.
A szín kiválasztásáról annyit, hogy 1. szánj rá elég időt, 2. az áll vonalára vidd fel a tesztert, 3. természetes fénynél is nézd meg, hogy jó-e.
Plusz néhány jó tanács: heti egyszer használj bőrradírt, mindig letisztított bőrre vidd fel az alapozót, és lefekvés előtt mindig mosd le!
Kicsit macerásnak tűnik, de ha belejössz, menni fog az, és a szép eredményért megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!