Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit tudok csinálni azokkal a...

Mit tudok csinálni azokkal a szemhéjpúderekkel, amiket egyáltalán nem használok?

Figyelt kérdés
Van pár szín, azonban mostanában és már egy jó ideje inkább minimál sminket teszek fel, bőrszínű-barna szemhéjpúderrel. Azonban van sötétkék, lilás és rózsaszín is. A gond az, hogy nekem szerintem nem is állnak jól ezek a színek teljes szemhéjon.. de akkor hogy használjam őket? Nrm szeretném, ha kárba mennének.. habár egy idő után a szavatossága úgyis lejár. Az mennyi idő kb., és utána mennyire veszélyes használni?
2013. máj. 26. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Zselés, krémes vagy por állagú szemhéjpúderről van szó? Esetleg, ha festesz vagy rajzolsz, ahhoz is fel tudod használni ezeket a sminktermékeket.
2013. máj. 26. 22:50
 2/6 A kérdező kommentje:

Por állagúak. Erről jutott eszembe, szelektálni tényleg kell majd, mert zselés tusom is van, ami beszáradt relatíve rövid idő alatt.

Rajzhoz, festéshez hogy használhatom fel? Nedves ecsettel esetleg?

2013. máj. 26. 23:02
 3/6 who i am ***** válasza:
Kb 2-3 év alatt járnak le ezek a termékek. Én amit nem használok, oda szoktam adni a barátnőimnek, tesómnak, akinek tudom, hogy tetszene és elhasználná.
2013. máj. 26. 23:14
 4/6 anonim ***** válasza:
2013. máj. 26. 23:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Belekeverheted a szemhéjpúdereket átlátszó körömlakkba. Ha csillámosak, akkor hajkifésülő spray-be és tehetsz belőle. Valahogy hajat is lehet vele festeni (persze nem maradandó), de nem tudom az hogy működik.
2013. máj. 27. 08:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Nekem azt hiszem 1 évesek lesznek hamarosan. Körömlakkhoz majd lehet felhasználom akkor, köszönöm szépen a válaszokat.
2013. máj. 27. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!