Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti csak akkor sminkelitek...

Ti csak akkor sminkelitek magatokat, ha mentek valahova? Vagy akkor is, ha a sarki boltba mentek le, esetleg otthonra is raktok fel sminket?

Figyelt kérdés
2013. máj. 26. 18:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha elmegyek otthonról, szoktam sminkelni magam, kivéve, ha a kutyát viszem sétálni, vagy leszaladok a kisboltba. Egyébként minden más kimozduláskor szoktam. :) Alapozó, púder, tus, szempillaspirál. Mondjuk én szeretek is sminkelni, mondhatni ez a hobbim. :)
2013. máj. 26. 21:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Szinte nincs olyan nap, hogy ne sminkelném magam. Imádok vele szöszmöszölni. Bronzosító, korrektor ahova kell, világos, pasztelszínű szemhéjpúder, szemhéjtus, szempillaspirás, ezek az alap dolgok. Soknak tűnik, de egyébként visszafogott hatást ér el.Bulikba, nagyobb eseményekre erőteljesebb sminket használok. 18L
2013. máj. 27. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!