Tetszenek a körmeim? Szerintetek mű vagy saját? (kép lent. )
2013. máj. 25. 17:20
11/21 anonim válasza:
Ez a saját körmöd talán gél lakkal, nem lenne rossz, ha legalább az ív pontos lenne..
12/21 anonim válasza:
Biztos, hogy saját és hát elmegy. Legközelebb fesd ki úgy, hogy a körömlakk lefedje a mosolyvonalnál a körmöd fehér részét.
13/21 anonim válasza:
Saját, látszik, hogy magadnak festetted, nyilván nem egy szalonminőségű, nem annyira pontos, de ettől függetlenül szép.
14/21 anonim válasza:
szerintem szép,ügyes vagy! szép íves és hosszú. Elsőre úgy néz ki mintha műköröm lenne de szerintem nem az emrt közelebbről megnézve én nem látok rajta gél réteget, de én nem értek ehhez:D
23/l
15/21 gabriell88 válasza:
Saját köröm,nem rossz, még a lakkozást lehet gyakorolni:)
egy műkörmös
16/21 anonim válasza:
Ocsmány, nagyon igénytelenül van megcsinálva. Bal kézzel alkotok ilyet kb.
17/21 anonim válasza:
Hát szerintem mű, nekem nem tetszik.
18/21 anonim válasza:
Szerintem is a saját körmöd az. Szerintem kicsit giccses. De ha neked tetszik, nyugodtan hagyd fent, senki nem fog leköpni :)
19/21 anonim válasza:
Saját, de nagyon műnek néz ki. Nem tetszik.
20/21 anonim válasza:
szerintem nem szép, és innentől kezdve mindegy, hogy mű vagy sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!