Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tetszenek ezek a (saját...

Tetszenek ezek a (saját készítésű) ékszerek? Mennyiért vennétek meg, (ha kellene)?

Figyelt kérdés

Ez egy medál, karkötő és fülbevaló. Rézdrótból, és féldrágakövekből készült.

[link]

Most is befejeztem egyet, majd holnap feltöltöm.

Ha nem tetszik azt is írjátok meg miért.

2010. dec. 29. 21:58
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
100%
nekem tetsziiik, de ha csinalnal mas szinben is.... amugy nemis tudom menyit adnak erte... mondjuk ugy 1000 forintol 2000ig... kb.... mivel nekem nagyon tetszik!!
2010. dec. 29. 22:05
 2/24 anonim válasza:
ja azt nemlattam h feldragakovek, nem tudom te menyit kernel erte....
2010. dec. 29. 22:05
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a medál tetszik a legjobban, de a többi is szép, csak szerintem azokat nem lehet olyan sokmindenhez felvenni, mint a medált valamilyen hosszú láncon. Amúgy bármelyiket szivesen hordanám. Ja és nagyon ügyes vagy, tényleg olyanok, mint amiket látni lehet olyan boltokban, ahol ilyen kézzel készült ékszerek vannak. Árat nem tudok írni, mert alapból nem tudom mennyibe kerülnek az ilyen kézzel készített ékszerek.
2010. dec. 29. 22:07
 4/24 anonim ***** válasza:
Öreganyós szerintem.
2010. dec. 29. 22:11
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagyon tetszenek, főleg a medál.

Árakat nézhetnél neten, pl. meska.hu-n. Itt is saját készítésű ékszerek vannak, ezeknek az árához viszonyíthatnád a te ékszereid árát.

2010. dec. 29. 22:12
 6/24 A kérdező kommentje:

Igen, ezeket is felraktam a meskára. Csak kíváncsi vagyok, hogy mások mennyire értékelik.

Lehet a színe miatt tartod öreganyósnak. :-) De ha fiatal vagy, akkor hidd el nem látszik már öreganyósnak.

Eddig 2 karkötőmet vették meg (ugyanaz máskor ugyanabból 2-t). Igaz összesen ezekkel együtt kb. 10 ékszert ha csináltam. De nem tudom, hogy érdemes-e több követ, drótot, stb.-t venni, ha nem kell senkinek.

Persze akkor majd én hordom. :-) De igazán elkészíteni szeretem őket.

2010. dec. 29. 22:19
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszik, mint már mondtam (én voltam a meskás), szívesen hordanám. Szerintem nem öreganyós, egyszerűen elegáns. Persze buliszerkóhoz nem illik, attól még fiatalok is simán hordhatják.

Nekem csak az a bajom vele, hogy mivel féldrágakövekből készült, elég drága lehet. A drága dolgokat meg ugyebár nem igazán veszik meg az emberek (magamból indulok ki).

De ha elajándékozni szándékozod, nekem elajándékozhatod ;)

18/L

2010. dec. 29. 22:23
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem a stílusom, nem szeretem a réz/bronz színt, meg ezeket a köves ékszereket sem. De egyébként a medál nagyon ötletes!
2010. dec. 29. 22:48
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! A helyedben én felraknám az etsy-re egyébként! Külföldi, főleg egyedi/kézzel készített dolgokat forgalmazó oldal, és gondolhatod, hogy a meskával ellentétben óriási a forgalma! Egyébként onnét alapanyagokat is nagyon olcsón szerezhetsz be. Szerintem külföldről egész biztosan megvennék, és egy kicsit drágábban is adhatod, mint itthon, mert ugye azért mások a viszonyok.
2010. dec. 29. 22:51
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon ügyes vagy, nagyon szépek!:)) Nekem tetszenek, főleg azért mert egyedi és nem minden második emberen látni ilyet! A láncot simán el lehet adni szerintem 3000 ft-ért, a medált és a fülbevalót pedig 2500 ft-ért.

L/19

2010. dec. 29. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!