Tetszenek ezek a (saját készítésű) ékszerek? Mennyiért vennétek meg, (ha kellene)?
Ez egy medál, karkötő és fülbevaló. Rézdrótból, és féldrágakövekből készült.
Most is befejeztem egyet, majd holnap feltöltöm.
Ha nem tetszik azt is írjátok meg miért.
Nekem is nagyon tetszenek, főleg a medál.
Árakat nézhetnél neten, pl. meska.hu-n. Itt is saját készítésű ékszerek vannak, ezeknek az árához viszonyíthatnád a te ékszereid árát.
Igen, ezeket is felraktam a meskára. Csak kíváncsi vagyok, hogy mások mennyire értékelik.
Lehet a színe miatt tartod öreganyósnak. :-) De ha fiatal vagy, akkor hidd el nem látszik már öreganyósnak.
Eddig 2 karkötőmet vették meg (ugyanaz máskor ugyanabból 2-t). Igaz összesen ezekkel együtt kb. 10 ékszert ha csináltam. De nem tudom, hogy érdemes-e több követ, drótot, stb.-t venni, ha nem kell senkinek.
Persze akkor majd én hordom. :-) De igazán elkészíteni szeretem őket.
Nekem nagyon tetszik, mint már mondtam (én voltam a meskás), szívesen hordanám. Szerintem nem öreganyós, egyszerűen elegáns. Persze buliszerkóhoz nem illik, attól még fiatalok is simán hordhatják.
Nekem csak az a bajom vele, hogy mivel féldrágakövekből készült, elég drága lehet. A drága dolgokat meg ugyebár nem igazán veszik meg az emberek (magamból indulok ki).
De ha elajándékozni szándékozod, nekem elajándékozhatod ;)
18/L
Nagyon ügyes vagy, nagyon szépek!:)) Nekem tetszenek, főleg azért mert egyedi és nem minden második emberen látni ilyet! A láncot simán el lehet adni szerintem 3000 ft-ért, a medált és a fülbevalót pedig 2500 ft-ért.
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!