Tetszenek ezek a (saját készítésű) ékszerek? Mennyiért vennétek meg, (ha kellene)?
Ez egy medál, karkötő és fülbevaló. Rézdrótból, és féldrágakövekből készült.
Most is befejeztem egyet, majd holnap feltöltöm.
Ha nem tetszik azt is írjátok meg miért.
17 éves vagyok és Vas megyében lakok, tehát szerintem elég messze Tőletek. Postán viszont fel tudom adni, ami 300 forint, de ahhoz át kell utalni a pénzt (bankba, postán meglehet tenni, ha interneten nem tudod).
A DA-on nem én vagyok az, de tudnék olyat csinálni, mint a 2., 3., az 1. nem jön be.
Egyébként fél éve csinálom ezeket, de akkor feltettem ide egy karkötőt, amit leszóltak, ezért kb. decemberig semmit sem csináltam. Ezért örülök, hogy most tetszenek.
Ma felteszem egy festményemet, ami ma lesz kész, légyszi arról is írjatok valamit.
Ciklámen színem nincs, de ha most Tőle vásárlok, és ha szeretnéd, hogy csináljak Neked, akkor szólj milyen gyöngyből. Az ár attól függ, hogy milyen gyöngyből, és milyen fajtát szeretnél. A karkötőket kb. 1300-ért, a nyakláncot 1700-ért adom. Ha érdekel, akkor minél hamarabb szólj, mert nemsokára postázza, amiket már rendeltem.
A felhasznált alapanyag nem olyan drága. A drót kb. 50Ft/m + a gyöngy/ kő, ami drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!