Tetszenek ezek a (saját készítésű) ékszerek? Mennyiért vennétek meg, (ha kellene)?
Ez egy medál, karkötő és fülbevaló. Rézdrótból, és féldrágakövekből készült.
Most is befejeztem egyet, majd holnap feltöltöm.
Ha nem tetszik azt is írjátok meg miért.
Nem sok kéne, ahhoz, amit egy profi designer csinál. Nézz szét a neten, hogy mit jelent az,hogy egyedi tervezésű ékszer. Van egy olasz női páros, akik szintén kövekkel és féldrágakövekkel foglalkoznak és a kifinomultságtól lesz egy ékszer értékes. A színe ennek , amit csináltál gagyivá teszi, főleg a réz drót miatt.
Egy ezürt, vagy fehérarany szál kéne és mindössze egy kövecske, trükkös foglalati megoldással. Mondom nézz szét.
Ez ezüstözött (vagy ezüst színű) rézdrótból készült. Magnetittel, ami mágnesezett hematit. Tehát a kövek vonzzák egymást, aminek végülis nincs jelentősége, de jó vele játszani, ha unatkozol. :-)
A fényképezőgép eleme lemerült, úgyhogy beszkenneltem. :-)
Az etsyt megnéztem. Tényleg jó oldal, és sokan vannak rajt, de Magyarországról elég drága a postázás. Ajánlottan kb. 2000 Ft lenne nem Eu-s országba.
És ott leginkább ezüstből készültek vannak, bár sok nem az, de most néztem és nálunk 2000Ft 1 méter 0,6mm-es ezüstdrót.
A festményeimet, rajzaimat viszont lehet, hogy felteszem.
A meskán eddig 3 rajzot adtam el, amiből 3000Ft/rajz. (Mind 3-nál kutyát rajzoltam fénykép alapján.) Meg meskán kívül volt még 3 rajzom egy megrendelőtől összesen 15.000Ft-ért. Azon az oldalon 20.000 alatt nem igazán rajzolnak, még printet se adnak ennyiért.
Pl. így én is tudok rajzolni.
Ha meg akarjátok nézni, a meskán írjátok be a keresőbe, hogy monty, és azok az enyémek.
Nekem a barna amit linkeltél a nem tetszik,mert alapból nem szeretem a bronz,barna és árnyaltait:)
De ami a meska.hu-n kint van a fekete tornádó,az nagyon tetszik!!!
Iszonyat szép dolgokat tudsz készíteni! :) Mondd, hogy közelben laksz! ^^
Ez pl nagyon tetszik:
Amúgy nekem fáj a fogam 2 ékszerre, azt is saját kezüleg el lehet készíteni. Linkelem őket..
Na de ha te vagy ez az illető, aki birtokolja ezt az oldalt.. :P Akkor feltétlen meg kell ismernünk egymást! ^^ Tényleg, hova valósi vagy? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!