Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tetszenek ezek a (saját...

Tetszenek ezek a (saját készítésű) ékszerek? Mennyiért vennétek meg, (ha kellene)?

Figyelt kérdés

Ez egy medál, karkötő és fülbevaló. Rézdrótból, és féldrágakövekből készült.

[link]

Most is befejeztem egyet, majd holnap feltöltöm.

Ha nem tetszik azt is írjátok meg miért.

2010. dec. 29. 21:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Nem sok kéne, ahhoz, amit egy profi designer csinál. Nézz szét a neten, hogy mit jelent az,hogy egyedi tervezésű ékszer. Van egy olasz női páros, akik szintén kövekkel és féldrágakövekkel foglalkoznak és a kifinomultságtól lesz egy ékszer értékes. A színe ennek , amit csináltál gagyivá teszi, főleg a réz drót miatt.

Egy ezürt, vagy fehérarany szál kéne és mindössze egy kövecske, trükkös foglalati megoldással. Mondom nézz szét.

2010. dec. 30. 10:02
 12/24 A kérdező kommentje:

Ez ezüstözött (vagy ezüst színű) rézdrótból készült. Magnetittel, ami mágnesezett hematit. Tehát a kövek vonzzák egymást, aminek végülis nincs jelentősége, de jó vele játszani, ha unatkozol. :-)

A fényképezőgép eleme lemerült, úgyhogy beszkenneltem. :-)

[link]

2010. dec. 30. 10:43
 13/24 A kérdező kommentje:

Az etsyt megnéztem. Tényleg jó oldal, és sokan vannak rajt, de Magyarországról elég drága a postázás. Ajánlottan kb. 2000 Ft lenne nem Eu-s országba.

És ott leginkább ezüstből készültek vannak, bár sok nem az, de most néztem és nálunk 2000Ft 1 méter 0,6mm-es ezüstdrót.

A festményeimet, rajzaimat viszont lehet, hogy felteszem.

A meskán eddig 3 rajzot adtam el, amiből 3000Ft/rajz. (Mind 3-nál kutyát rajzoltam fénykép alapján.) Meg meskán kívül volt még 3 rajzom egy megrendelőtől összesen 15.000Ft-ért. Azon az oldalon 20.000 alatt nem igazán rajzolnak, még printet se adnak ennyiért.

2010. dec. 30. 10:58
 14/24 A kérdező kommentje:

Pl. így én is tudok rajzolni.

[link]

Ha meg akarjátok nézni, a meskán írjátok be a keresőbe, hogy monty, és azok az enyémek.

2010. dec. 30. 11:11
 15/24 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, aki ilyen képet megvesz, az meg is érdemli :D
2010. dec. 30. 13:35
 16/24 anonim ***** válasza:

Nekem a barna amit linkeltél a nem tetszik,mert alapból nem szeretem a bronz,barna és árnyaltait:)

De ami a meska.hu-n kint van a fekete tornádó,az nagyon tetszik!!!

2011. jan. 1. 15:20
 17/24 anonim ***** válasza:
nekem nagyon tetszik a medál, mennyiért csinálnál nekem mondjuk kékben vagy zöldben? (ha nincs más lehetőség, maradhat ez a barnás is :D)
2011. jan. 1. 15:31
 18/24 A kérdező kommentje:

A medált ma sikerült eladnom. Volt még egy, amit régebben csináltam az is megvették. A barnát 1100-ért adtam el. Ennyiért szívesen csinálok Neked is. De csak unakit kövem van, ami zöldes. Az ilyen:

[link]

A héten viszont veszek ilyet is:

[link]

Ennek a színe szerintem nagyon szép.

Ha érdekel írj.

2011. jan. 1. 18:47
 19/24 anonim válasza:
Szia! Nekem a második képed amit linkeltél a fekete nagyon tetszik.Megkérdezhetem hogy hány éves vagy??És milyen városban laksz?(Bocsi hogy ennyi kérdezek csak engem nagyon érdekel ez a dolog.)Ha Kecskemét közelében laksz akkor lehet hogy én is "adok le megrendelést"!!!
2011. jan. 1. 20:56
 20/24 anonim válasza:

Iszonyat szép dolgokat tudsz készíteni! :) Mondd, hogy közelben laksz! ^^

Ez pl nagyon tetszik:

[link]

Amúgy nekem fáj a fogam 2 ékszerre, azt is saját kezüleg el lehet készíteni. Linkelem őket..

[link]

[link]

[link]

Na de ha te vagy ez az illető, aki birtokolja ezt az oldalt.. :P Akkor feltétlen meg kell ismernünk egymást! ^^ Tényleg, hova valósi vagy? :)

2011. jan. 1. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!