Tetszenek a körmeim? Szerintetek mű vagy saját? (kép lent. )
2013. máj. 25. 17:20
3/21 anonim válasza:
Nem lenne gáz,ha az a bizonyos mosoly vonal v micsoda eltakarná az alatta lévő körmöd,tehát szerintem műköröm!Amúgy a színe tetszik
4/21 anonim válasza:
Szerintem is saját, nem az én stílusom.
5/21 anonim válasza:
Akár saját, akár nem, ronda a reszelés, egyenetlen és csúnya a festés, kopott és nem fed rendesen, ezt még gyakorolni kell.
6/21 anonim válasza:
Így van a munka nem valami szép
8/21 anonim válasza:
A saját megnőtt körmödön van zselé, és baromi gagyi munka, ami azért kár, mert a versenyminőségű körömágyad van, kár elcseszni.
10/21 anonim válasza:
látszik,hogy műköröm és elég gáz mert az ív sem szép és az egész olyan mintha egy kezdő csinálta volna ráadásul mikor ránagyítottam látszott ,hogy buborékos szóval gáz, nekem is műkörmöm van de az enyém ennél sokkal szebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!