Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tetoválásmintákat tudtok mutatni?

Tetoválásmintákat tudtok mutatni?

Figyelt kérdés

Konkrétan, nekem már van jó pár tetkóm, most a jobb alkaromra szeretnék, egy olyat, ami körbefut rajta, szalagos.

Nem szögesdrótra gondoltam vagy valami egzotikumra, hanem kelta, germán, vagy ősmagyar, hun, szkíta motívumokra. A lényeg hogy szalagos legyen. Nem találtam sehol sem ilyeneket, művészeti könyvekben sem, amilyen tetkó oldalakat meg néztem eddig neten azok elég siralmasak, én valami ősi szalagmotívumot szeretnék varratni, nem obama fejet :D

Aki tud, légyszi segítsen, főleg linkeket várok, előre is köszönöm

2009. okt. 3. 10:39
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia! Ajánlom ezt az oldalt:

www.deviantart.com

Kezdő, haladó művészek rakják föl műveiket ezernyi témában és formában. Neked csak annyi a dolgod hogy a keresőbe beírd: tattoo. Ha akarod további kulcsszavakat is adhatsz meg. Angol nyelvű az oldal, és nagyon sok egyedi és szép mintákat fogsz találni ;).

2009. okt. 4. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!