Olyan tetoválás mintát mutatni, vagy ötletet adni? (többi lent)
Figyelt kérdés
kulcs-lakat, 2 fél szív, stb... nincs sok ötletem, de jó lenne valami különleges, nem sablonos párosítás, ami nem mutat egymás mellett idiótán.2011. márc. 16. 16:41
1/9 anonim válasza:
Márpedig ezeknél sablonosabbat keresve sem találhatnál...
2/9 A kérdező kommentje:
pont h nem sablonosat keresek
2011. márc. 16. 16:46
4/9 A kérdező kommentje:
példaként mondtam a kulcs-lakat variációt, nem szeretnék ilyet, mert SABLONOS és NEM ILYET keresek. hanem hasonló párosítást, de NEM SABLONOSAT!
2011. márc. 16. 16:54
5/9 anonim válasza:
Ha azt sem tudod, hogy milyen motívumot akarsz, akkor minek akarsz tetoválni? Tehát először is tetováltatni akarsz, aztán kiválasztani a mintát? Ezt esküszöm, soha nem fogom megérteni.
6/9 anonim válasza:
Kedves utolsó: tudja hogy mit akar kifejezni, de nem tudja hogyan. Egy nagy különbség.
Pl
- egy nektek kedves idézet kettévágva (úgy hogy együtt és külön is legyen értelme)
-puzzle darabok
-két fél gyümölcs
-2 arc ami külön-külön két profil, egyben meg Picasso-san összeillik.
7/9 A kérdező kommentje:
leírtam h kapcsolódjanak egymáshoz a motívumok, de ötletem nincs, nincs pontos alap vagy elképzelés, tudtom szerint lehet itt kérdezni, és aki mondjuk rendszeresen fejből rajzol, az tudna segíteni nekem.
2011. márc. 16. 17:37
8/9 szamóca. válasza:
írd le talán hogy mit akarsz kifejezni. összetartozást? két embernek lesz a tetoválás? milyen nagy lehet? színes vagy fekete-fehér?...több infot.
9/9 A kérdező kommentje:
2 emberre külön lesz, lány-fiú, lehet színes is, de eddig nekem csak fekete-fehérek készültek - és azt is szeretem-.
2011. márc. 16. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!