Melyik az a Vivienne nyaklánc ami gyújtó is egyben? Ezen a honlapon meg tudod mutatni?
2010. júl. 23. 12:27
1/12 anonim válasza:
Most mar nem lehet kapni. Eredetileg csak 100 db lett csinalva, $3000 fellett darabja, az is 2007-ben. Legtobb a celebeknek lett, megrendelesere. Egy ideig Japan site-on lehetett venni, eleg dragan. Eredeti vagy utanzat? Ki tudja. Az orb nyaklancok meg mindig ott vannak a linkeden, de egyikben sincs gyujto.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Nagyobb ékszer áruházakban sem lehet (akár külföldön is) találni?
2010. júl. 25. 08:13
3/12 A kérdező kommentje:
2010. júl. 25. 09:45
4/12 anonim válasza:
Ezt en is megtalaltam. Ezekkel az utanzatokkal az a baj, hogy nem mindegyik mukodik. (OLvastam visszajelzeseket.) Vedd meg, ennyit meger, ennel olcsobbat nem forgsz talalni. Gaz nem jon hozza, tehat jol nezd meg hol kell feltolteni. A masik problema utanzatokkal az, hogy sokszor nem lehet kinyitni elem tartot, feszegetni kell, vagy akar milyen hulyen hangzik is, az ember forgatja, es nem talalja.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Igazából az a baj az utánzattal hogy elég gagyin van megcsinálva,nagyon látszik hogy hamisítvány :( Kit tudnék még megkérdezni?Nagyobb ékszerboltokban sincs esély?
2010. júl. 25. 12:15
6/12 anonim válasza:
Talaltam egy helyen az igazit. U.K. site. Ki van arusitva. Csak AU$6,400
8/12 anonim válasza:
9/12 A kérdező kommentje:
Istenem,örök hálám,nagyon-nagyon szépen köszönöm!!!
2010. júl. 25. 13:42
10/12 A kérdező kommentje:
Azt az eredetit,hol találtad?Nem találom azt az oldalt :(
2010. júl. 25. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!