Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért csinálják ezt a többiek?

Miért csinálják ezt a többiek?

Figyelt kérdés
15 éves múltam és azt tapasztalom hogy a hozzám hasonló korú lányok túlzásba viszik a sminkelést. Tisztelet a kivételnek, mindenkinek szíve joga eldönteni hogy mit csinál magával, csak én sajnálom őket,hogy nem jönnek rá hogy 20-30 év múlva hogyan fognak kinézni. Én egyáltalán nem sminkelek, csak nagyon ritkán táncfellépésre, de akkor is alapozót sose! Azt nem tűröm magamon. Miért csinálják ezt a lányok magukkal, a szép egészséges bőrüket eltömítik ilyen- olyan alapozóval, púderrel, közben még szemceruza, szemfesték, szájfény. Ez ennyi idős korban szerintem nagyon sok! Maximum szájfény és spirál. Én nem akarok senkinek rosszat, csak nem értem őket. Mi a véleményetek? Várok pozitív, negatív véleményt.
2009. okt. 2. 18:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
a túlzásba vitt sminkelés ilyen fiatalon tényleg teljesen felesleges, viszont ti pont abban a korban vagytok, amikoris a lányokon sok a pati, amit akárhogy erölködik, nemtud eltüntetni. ilyenkor nemmarad más csak a korrektor, vagy az alapozó.te lehet szerencsés vagy h szép tiszta az arcod, de ez nem mindenkinek adatott meg.
2009. okt. 2. 18:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Mert azt hiszik, h ettől felnőttek. Ne törődj velük, neked szép lesz a bőröd, ők meg 30 évesen úgy fognak kinézni, mint az öregasszonyok.
2009. okt. 2. 18:32
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
mert a mai 12-18év közötti lányok 90% egy nagy K...a
2009. okt. 2. 19:05
 4/8 anonim ***** válasza:

sajnos nekem "muszáj" használnom alapozót mert nagyon patis meg piros az arcom ,úgyhogy muszáj vmivel halványítani,különben szörnyen nézne ki az arcom:S:S:((((

am ha szép bőröm lenne akk biztos h nem használnék alapozót.

15/L

2009. okt. 2. 19:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Értem én, nem is olyanokra gondoltam akik azért használják :) csak sok olyan lányt ismerek akinek szép a bőre mégis alapozza.
2009. okt. 2. 20:17
 6/8 anonim ***** válasza:

A sminkelés a tinikor dilije :) De komolyan!

Én már rég túl vagyok ezen az időszakon, és azt gondolom, hogy az esetleg túlzásba vitt sminkeléssel a lányok a "felnőttségüket" akarják fitogtatni. Viszont szerintem ez a legtöbb lánynál egy pár év múlva alább fog hagyni :)

Ahogy idősödik az ember, egyre inkább változik az értékrendje is- tizenéves(15-18) koromban nekem is az volt az egyik legfőbb gondom, hogy anyukám sminkcuccait maximális mértékben kihasznlájam- hiszen ekkor már "legálisan" lehetett, míg 12-14 évesen csk pakolgathattam őket :)

A bőrük állapota miatt meg ne aggódj, ettől a pár év intenzív sminkeléstől semmi bajuk nem lesz, még mindig jobb, ha ezzel foglalkoznak, mint ha cigiznének, piálnának, vagy hasonlók. Azzal aztán tényleg rövid idő alatt tönkre lehet tenni a külsőnket (is)!

2009. okt. 3. 19:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha neked is olyan bőröd lenne mint nekem,te is ezt csinálnád.Örülj hogy neked nem kell alapozózni,és korrektorozni.Nekem az arcbőröm,nagyon zsíros,hiába tisztítom,és csupa pattanás piros helyei.
2009. okt. 3. 19:19
 8/8 anonim ***** válasza:
ha ízlésesen csinálod, akkor a sok sminktől nem k...va leszel hanem szebb... az alapozó pedig segít hogy egyszínű legyen az arcod, szerintem hasznos.
2009. okt. 11. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!