Miért csinálják ezt a többiek?
sajnos nekem "muszáj" használnom alapozót mert nagyon patis meg piros az arcom ,úgyhogy muszáj vmivel halványítani,különben szörnyen nézne ki az arcom:S:S:((((
am ha szép bőröm lenne akk biztos h nem használnék alapozót.
15/L
A sminkelés a tinikor dilije :) De komolyan!
Én már rég túl vagyok ezen az időszakon, és azt gondolom, hogy az esetleg túlzásba vitt sminkeléssel a lányok a "felnőttségüket" akarják fitogtatni. Viszont szerintem ez a legtöbb lánynál egy pár év múlva alább fog hagyni :)
Ahogy idősödik az ember, egyre inkább változik az értékrendje is- tizenéves(15-18) koromban nekem is az volt az egyik legfőbb gondom, hogy anyukám sminkcuccait maximális mértékben kihasznlájam- hiszen ekkor már "legálisan" lehetett, míg 12-14 évesen csk pakolgathattam őket :)
A bőrük állapota miatt meg ne aggódj, ettől a pár év intenzív sminkeléstől semmi bajuk nem lesz, még mindig jobb, ha ezzel foglalkoznak, mint ha cigiznének, piálnának, vagy hasonlók. Azzal aztán tényleg rövid idő alatt tönkre lehet tenni a külsőnket (is)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!