Nagyon rosszul érzem magam. Mit csináljak hogy a többiek ne érezzék?
Tegnap elkezdett bedugulni az orrom,alig kapok levegőt. Egész nap tüsszögök,fáj és lüktet a fejem. Nem szeretnék holnap itthon maradni (nappali sulis vagyok).
Csak fejfájás csillapító van itthon ami rendes gyógyszer,de elviselhetetlen a nátha szagom,és nem szeretném hogy bent a suliban is nátha szagom legyen. Nem szeretnék gyógyszereket bevenni,ráadásul a legtöbbre allergiás vagyok.
Milyen házi gyógymódok vannak a megfázásra? Segítsetek
Tea, vitamin.
De nem értem miért gondolod büdösnek magad.
A takony szagat csak te erzed ne aggodj, masok nem.
Forralj vizet, majd hajolj a labas fole, takard le a fejed aegy torulkozovel. Tehetsz sot a vizbe, az csokkenti a gyulladast. Igyal sokat, ha teheted teat (hagyma) mezzel, citrommal.
Sima vizet is csepegtethetsz az orrodba (abba is rakhatsz sot), segiti kidugitani.
Kicsit gusztustalan de nemreg olvastam, tegyel disznozsirt a mellkasodra, tekerd magad korbe torulkozovel, vegyel pizsomat es igy aludj, mint egy dunsztkotes kihozza beloled a "cuccost"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!