Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon rosszul érzem magam....

Nagyon rosszul érzem magam. Mit csináljak hogy a többiek ne érezzék?

Figyelt kérdés

Tegnap elkezdett bedugulni az orrom,alig kapok levegőt. Egész nap tüsszögök,fáj és lüktet a fejem. Nem szeretnék holnap itthon maradni (nappali sulis vagyok).

Csak fejfájás csillapító van itthon ami rendes gyógyszer,de elviselhetetlen a nátha szagom,és nem szeretném hogy bent a suliban is nátha szagom legyen. Nem szeretnék gyógyszereket bevenni,ráadásul a legtöbbre allergiás vagyok.

Milyen házi gyógymódok vannak a megfázásra? Segítsetek

2011. szept. 18. 21:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Tea, vitamin.

De nem értem miért gondolod büdösnek magad.

2011. szept. 18. 21:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy éjszaka alatt nem hiszem, hogy kihevernéd. Mit értessz nátha szagnak?
2011. szept. 18. 22:01
 3/7 anonim ***** válasza:

A takony szagat csak te erzed ne aggodj, masok nem.

Forralj vizet, majd hajolj a labas fole, takard le a fejed aegy torulkozovel. Tehetsz sot a vizbe, az csokkenti a gyulladast. Igyal sokat, ha teheted teat (hagyma) mezzel, citrommal.

Sima vizet is csepegtethetsz az orrodba (abba is rakhatsz sot), segiti kidugitani.

Kicsit gusztustalan de nemreg olvastam, tegyel disznozsirt a mellkasodra, tekerd magad korbe torulkozovel, vegyel pizsomat es igy aludj, mint egy dunsztkotes kihozza beloled a "cuccost"

2011. szept. 18. 22:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Szívjál fel az orrodba langyos sós vizet, majd erőteljesen fújd ki, ismételd meg többször, egyre jobb lesz.
2011. szept. 18. 22:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Jaj de jó,köszönöm! :) Ma este akkor már csinálom is ezeket. Amúgy anyu ma érezte a "nátha szagomat" és ezért kicsit megijedtem hogy mások is fogják érezni,de megpróbálom helyrerakni magam,ha nem is 1 éjszaka alatt!:)
2011. szept. 18. 22:16
 6/7 anonim ***** válasza:
coldrex, antibiotikum, aspirin
2011. szept. 18. 22:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Coldrex teát én is ajánlom!!Tapasztalatból mondom,hogy 2-3 nap alatt levisz lázat megszüntet orrdugulást,torokkaparást!Este lefekvés elött jó forrón meginni és be az ágyba!Reggelre már jobban érzi magát az ember,napközben is lehet inni 1-2 tasakkal!
2011. szept. 18. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!