Hordanátok/hordotok olyan ékszert, amit olyan embertől kaptatok, akivel már nem vagytok beszélő viszonyban?
Figyelt kérdés
Főleg exbarátra gondolok, de lehet bárki más, rokon, legjobb barát stb.2013. máj. 13. 23:20
1/13 A kérdező kommentje:
Ja, és természetesen jegygyűrű nem számít, az evidens, hogy nem hordjuk, ha szakítottunk.
2013. máj. 13. 23:21
2/13 anonim válasza:
Nem volt még rá példa de ha tényleg szép,tetszik hordanék.Ha exbaráttól kaptam akkor is,arra gondolnék hogy végülis olyantól kaptam akit valaha szerettem,az is emlék,ha szép miért kéne megválnom tőle?
3/13 anonim válasza:
Persze ez csak egy tárgy, és ha tetszik akkor igen hordanám.
4/13 anonim válasza:
Én hordanám a fülbevalót, amit az exemtől kaptam, mert nagyon szép. Az egyetlen bökkenő, hogy már nem fér bele a fülembe, mert összement a lyuk :( Mivel már semmit nem érzek, semmi nem jut eszembe arról a fülbevalóról, csak hogy nagyon tetszik. Persze már 5 éve, hogy szétmentünk. Eleinte jól el is pakoltam, és egyszer bukkantam rá véletlen.
5/13 anonim válasza:
Ha nincs az ékszernek érzelmi töltete már a számomra és tetszik, akkor hordanám.
6/13 anonim válasza:
Nem is olyan rég írtam ki egy ilyen kérdést, hogy hordjuk vagy ne hordjuk az extől kapott ékszereket.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Itt a kérdés, találsz néhány választ :)
7/13 anonim válasza:
Nem sok mindent kaptam idáig,max.csak egy embertől.Megtartottam,de nem visz rá a lélek hogy hordjam.
8/13 anonim válasza:
Én nem hordok olyat. Zavar a tudat, mintha egy hatalmas súlyt cipelnék magamon.
Az viszont nem zavar, ha valaki, akivel együtt vagyok, az exétől kapott cuccokat is viseli. Így ismertem meg Thierry Mugler Amen-jét, amibe - ha a srácba már nem is - azóta is szerelmes vagyok.
9/13 anonim válasza:
Én hordok néha egy extől kapott nyakláncot, mert nagyon szép. Régen minden nap rajtam volt, de most már csak néha. Amúgy sem dobok ki semmit. A másik exem pedig adott 3 kopott pólót, amiket sportolásra használok még mindig. Nem fogom azért eldobni, mert szakítottunk. Most belegondolva, van tőle egy körömlakkom is, de mindegy. Nem róla nosztalgiázom, amikor lilára festem a körmöm.
10/13 anonim válasza:
Én hordanám, ha tényleg tetszene. Nekem nem kötődnek az érzéseim a tárgyakkal kapcsolatban emberekhez olyan szinten, hogy már ne bírnám hordani őket, ha megromlana a kapcsolat. De azt is megértem, aki másképp gondolkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!