Hogyan alapozzam rendesen az arcom? Mi a rendes felvitel szabályai?
Figyelt kérdés
Előbb korrektor vagy az alapozás után korrektorozzak?Mindenképpen kell sminkalap vagy egy rendes nappali krém is megteszi?Pöttyökben vigyem fel az alapozót és úgy kenjem szét vagy tök mindegy csak egyenlő részben vigyem fel?Az orr is érdekelne..Igazából a minél természetesebb hatás elérése végett kérdezem ezeket....:)2013. máj. 5. 09:54
1/2 anonim válasza:
Ahogy neked jobb... nem vagyunk egyformák.
Rólam például minden sminkalap csak leolvad, nem is értem mire jó egyáltalán ha ilyen az összes. Könnyű hidratálót használok csak, utána korrektor, alapozó, púder. És az alapozót ecsettel viszem fel, ez fontos, kézzel nem olyan lesz.
2/2 anonim válasza:
Általában először alapozó és utána korrektor. Én az orromra szoktam korrektort is kenni, mert egy kicsit szeplős vagyok és zavar. Felvinni szerintem is mindegy. Az egyenletes archoz pedig mindig szoktam belőle törölni ilyen kis vattakoronggal, ha pedig van púdered akkor annak a pamacsával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!