Balea arclemosót sokan sminklemosásra is használják, az arclemosók tényleg rendesen eltávolítják a sminket? És hogy kell ilyenkor használni?
Leszedem a sminket, és utána még egyszer meg kell mosni az arcot vele?
Amikor normál sminklemosót használok, utána mindig megmosom arclemosóval az arcom (majd tonik és krém), de ha az arclemosóval a sminket is lemosom, akkor hogy kell? Egyszer elég vagy duplán?
Nekem nem jók az ilyen arclemosók sminklemosásra. Alapból nem nagyon kéne őket szemkörnyéken használni, a legtöbb smink meg ott van elvileg. Ha véletlen már a zuhany alatt jut eszembe, hogy nem mostam le előtte a sminket, és arclemosóval mosom le (akár gél, akár krémes), nem hozza le olyan jól. Én úgy szoktam lemosni a sminket, hogy először leszedem a nagyját sminklemosó kendővel, utána jó sok tonikkal (olyan, ami nem szárít) leszedem a maradékot (meglepően sok marad a kendő után egyébként), amíg teljesen tiszta nem marad a vattakorong. Ezután zuhany közben megmosom az arcom valamilyen arctisztító zselével vagy bőrradírral, aztán jöhet a hidratálókrém és a szemkörnyékápoló.
Konkrétan ezt a Balea arclemosó zselét nem használtam, de egy másikat igen, és borzasztóan szárította a bőröm (pedig zsíros alapból), úgyhogy én nem mertem másikat kipróbálni azóta. :S
Köszi a válaszokat! Ezek szerint elvileg elég az arclemosó és a tonik a smink lemosására.
Ha elsőként arckrémmel szedem le a sminket, és utána használom az arclemosó gélt és a tonikot, biztos hogy leviszi az összes sminket, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!