Németh Levente kérdése:
Bevarrosodott a fülem mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nemrég tágítottam 12 re szilikonnal de hátul és elöl is kicsit ez minek a jele?2013. máj. 2. 15:53
1/13 anonim válasza:
Vedd ki néha mosd ki kend sok testápolóval aztán a szlikon tágítót forró vízbe sterilizáld vagy arcszesszel öntsd le de msotd le mielőtt berakod meg csak akkor tágítsdha begyógyult meg nemfáj akárhogy húzod.
2/13 A kérdező kommentje:
köszi, kiszedtem letisztitottam stb... de a lyuk előröl már teljesen begyogyult, belül vérzett 1 picit de hátulrol semmit nem javult ugyan olyan 1 nyilt seb kb.. mennyi idő mire az is behegesedik???
2013. máj. 4. 12:57
3/13 anonim válasza:
NEM szabad véreznie, varasodnia! Hagyd, hogy csökkenjen pár mm-t, majd kezdd újra tágítani, de inkább mm-enként, és akkor lehet nem rohad el a füled fél éven belül. Mellesleg ha jót akarsz, felejtsd el a szilikont, a lehető legszarabb amit tehetsz a füleddel. Lehet, hogy más anyagból drágább, de annál még az acryl is jobb.
4/13 anonim válasza:
Ja és NE arcszesszel sterilizálj lehetőleg, ha nincs megfelelőbb lehetőséged akkor inkább gyógyszertári alkohol.
5/13 A kérdező kommentje:
köszi igazábol 1re kevesebb var nő rá mindha javulna én 2 hetente tágitottam most telt el 1 hét pont ma szerintem nem romlott az jo ha 1 hét mulva ha nem rosszabbodik, berakok 1 14 mm es jó anyagból? már csomót vettem előre csak ez szilikon
2013. máj. 4. 15:17
6/13 anonim válasza:
nem nem jó...szépen hagyd begyógyulni
7/13 A kérdező kommentje:
rendben köszi de ma megnéztem mikor kitakarítottam úgymond & ez nem varr mivel az ha jol tudom vérből képződik de ez nyirok akkori is ugyanez a helyzet?
2013. máj. 5. 08:20
8/13 A kérdező kommentje:
és amugy csakis az a baj hogy hátul tultágult szerintem:/ mert nem gyógyult be még rendesen
2013. máj. 5. 09:14
9/13 A kérdező kommentje:
most esik le hogy féreértettelek nem belül hanem kivül varrosodik nem ugy mint itt: [link] nem ilyen nekem hamen csak 1 kicsit a szélén
2013. máj. 5. 09:36
10/13 A kérdező kommentje:
bocs rossz kép ami kijött ajánlásban az alatti a zöld tágítós nem igy varosodik
2013. máj. 5. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!