A fülem nagyon gennyezik, hagyjam beforrani, vagy ne?
Figyelt kérdés
Magamnak szúrtam itthon a fülemet egy hónapja. Az első 2 hétben semmi baj nem volt vele, kamillával kezeltem, aztán ez abbamaradt, most meg nagyon be van gyulladva, folyton gennyezik, ha kiveszem belőle a fülbevalót akkor ha fél napig nincs benne és újra bele teszem akkor át kell szakítanom, mert a hátulja beforrt. Nem tudom, h engedjem e beforrni vagy sem, meg nem is egyenes a lyuk, hanem félre szúrtam. Vagy valami kenőccsel hozzam helyre? Mi való erre? Tudom, h hülye volta. 16/L2013. ápr. 2. 22:27
3/7 anonim válasza:
Hagyd beforrni,késöbb kilöveted! Nem lehet,hogy fém allergiád van és attól gennyezik?
5/7 A kérdező kommentje:
Hát ezelőtt is begyulladt az aranytól is, de viszont annyira akarok fülbevalót! :(
Ha hagyom beforrni, akkor nem lesz gond? Vagyis a genny nem forrad bele? :S vagy ilyesmi?
2013. ápr. 2. 22:55
6/7 anonim válasza:
Tudod,én is szeretnék sok-sok bizsut,de fémérzékeny vagyok,még a farmer gombjára is! Ezért próbálom elkerülni az ilyen dolgokkal való érintkezést.Ha még az aranytól is begyulladt,akkor sztem jobban jársz,ha lemondasz az ilyen álmodról,vágyadról.Kár akkor erőltetni.Én legalább az aranyat,ezüstöt birom. Nem hinném,hogy beleforr a genny. Vagy próbálj meg műanyag fülbevalót,klipszet beszerezni.Ezt sajna ki sem növöd.De most jut eszembe,ha a gyürüt ilyeneket bírod,akkor amig be nem gyógyul teljesen,tegyél bele müanyagot.Egy idő múlva pedig átcseréled....hátha úgy ok lesz.
7/7 anonim válasza:
de minek vetted ki ember?? ráadásul fél napra,hát nem csodálom hogy összeszűkült. 2 hét utána lehet csak kivenni,áttiszitani és rögtön visszarakni, eleve nem bizsut mondjuk. aztán csak kb 6 hét után cseréld bizsura és nem fog elfertőződni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!