Szerintetek gáz, hogy 14 évesen festem a körmöm?
Figyelt kérdés
Nem feketére, szép halványabb, vagy élénkebb, vidámabb színekre. Szerintetek nem korai még?
14/L:)
2013. ápr. 29. 16:36
2/11 anonim válasza:
nem:) én is kb azóta festem:D:D
3/11 anonim válasza:
később már nem biztos hogy viselnél olyan dolgokat, amiket most még igen, szóval persze hogy nem gáz!
4/11 anonim válasza:
Dehogy is korai, én is festem a körmömet. :) 14/ L
5/11 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Én kb 12 voltam mikor halvány színekkel kezdtem festeni (most 20 vagyok). Mindig megbeszéltem anyukámmal minden ilyesmit, ő nem tiltotta meg (persze emberi mértékek között). Nem csak azért mondom, mert én is csináltam, hanem azért is mert ha tudsz mértéket tartani, akkor hátrányodra nem válhat.
6/11 anonim válasza:
Dehogy gáz! Én 13 vagyok és imádok lakkozni! És anyát se zavarja, mert pl. nem festem ki feketére! :D Csak jó színesre, meg mintákat próbálok! :))
7/11 anonim válasza:
Hát ha nem növeszted hosszúra, és nem lesz fekete,piros vagy más durvább szín akkor jó. Most divatosak a rózsaszín és lila különféle árnyalatai, és azok a te korosztályodnak is jók. :)
8/11 anonim válasza:
Én 14 évesen már műkörmöztem :D
mért lenne gáz?
9/11 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz, én is 14 vagyok, és már régebb óta festem :)
10/11 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, csak vannak dolgok amire figyelni jell:
-Ha elkezd lekopni akjor inkább szedd le mert a félig lekopott körömlakk gáz...
-Suliba ne tegyél fel tùl élénket mert azt a tanárok ben szeretik..
-Ne hidd azt hog a körömlakktòl szép lesz a körmöd ha nem ápolod rendesen: vágás reszelés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!