Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mért olyan furcsa ha 16...

Mért olyan furcsa ha 16 évesen nem festem magam?

Figyelt kérdés
Mindig megkérdezik tőlem, hogy mért nem festem ki magam, ez ennyire baj?Egy ideje már modellkedem és a képeimen szinte egyálltalán nincs rajtam smink és mindig mindenki azt mondja hogy "jó kép, de kellet volna smink" ha meg sminkelve lettem volna azt mondanák, hogy nem kellett volna 1kiló vakolat rám... most akkor mi a jó?! nem értem...

2012. nov. 26. 21:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Modellkedsz és egyáltalán nincs rajtad semmi smink? Tudod ki hiszi ezt el:)
2012. nov. 26. 21:18
 2/9 anonim ***** válasza:

az első válaszolónál a pont :D

különben lehet úgy sminkelni ,hogy ne legyen rajtad 1 kiló vakolat.. :D alapozó , spirál , szemhéjtus.. szerintem ez még nem sok ... dee ha te modellkedsz 16 évesen akkor igen fura ,hogy miért nincsen befestve a hajad :D

2012. nov. 26. 21:21
 3/9 A kérdező kommentje:
hát én tudom, hogy nincs rajtam smink meg amelyik ismerősöm látta a képeim az is tudja :) a kérdésem pedig nem az volt, hogy el hiszed-e vagy sem.
2012. nov. 26. 21:29
 4/9 A kérdező kommentje:
2ik válaszoló nem értem, hogy jön a képbe a hajam?
2012. nov. 26. 21:30
 5/9 anonim ***** válasza:

ha nem sminkeled magad akkor neked mennyi retusálás kell ??? :DD

pedig a modellek festik a hajukat ;), hogy jobban nézzenek ki, így jön ide a hajfestés :) meg mondom 1 kiló smink nem abból áll ,hogy van rajtad alapozó meg sorolhatnám mi :D

1 kiló sminket akkor tesznek fel ha extrém fotózáson vagy :D de ezt nekem kell tudni aki nem is modell , utolsó kommentelőnek igaza lehet ;)

2012. nov. 26. 21:44
 6/9 anonim ***** válasza:
jó, most ki nem szarja le, hogy modellkedik-e vagy sem, csak egy egyszerű kérdést tett fel... Na most. A modelleket minden esetben festeni szokták, naturálisan vagy erősen. Plusz ps-elik. Nem baj,ha nem fested az arcodat, legalább természetes szépség (?) vagy. (?=hacsak nem úgy nézel ki, mint Quasimodo lányban)
2012. nov. 26. 21:45
 7/9 A kérdező kommentje:
Az utolsónak köszönöm a normális választ a többieknek meg annyi, hogy had tudjam már én jobban, hogy ki vagyok-e festve vagy sem...
2012. nov. 26. 21:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem baj, ha nem fested magad. De van átmenet a kilónyi vakolat és a sminkmentes arc között.

A modellkedést meg nyilván úgy érti, hogy az ő kérésére csinálnak róla képeket, nem úgy, hogy kampányokban szerepel.

2012. nov. 27. 11:00
 9/9 anonim válasza:
Ez tök király, hogy nem fested magad! Imádom az ilyen lányokat. El se tudom képzelni, hogy találok még ilyen valahol...
2013. ápr. 15. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!