Tegnap festettem (eddig fekete hajam) rézvörösre. Még furcsa és nem tudom milyen szemhéjpúder állna jól. Szerintetek ehhez ahajhoz milyen szín illik (meg úgy ruhában is)?
:)igen abarna, a barack, a korall szín meg a fű zöld szürkével keverve jött be nekem:) ma volt időm kísérletezni:P
köszönöm a válaszokat:)
hidrogén, meg 12%-os oxi (leszivattam vörösig)nem teljesen szőkére, csak addig h még épp befogja a rézvörös, azzal befestettem, de már annyira nem tetszett(túl narancsos eza szín)pont ma festettem be hajnal vörösre(kallos) ez oylan mint a barna meg a természetes vörös keveréke v hogy is mondjam és most nagyon szép:)
bár kissé kiszáradt a leszívástól a hajam, de most kenem mindennel(házi pakolások)balzsam, hajszesz:)h rendbejöjjön, de nem lett különösebben nagyobb baja:) még meg sem töredezett...te is gondolkozol ilyenen?ha igen akk milyen színről milyenre szeretnéd?(lehet tudok vmiben segíteni)
Én vagyok az, aki kérdezte, hogy hogyan fogta be a hajad. Először is köszi, hogy válaszoltál. Az én hajam is fekete már kb. 4 éve. Előtte vörös voltam. Megint felmerült bennem, hogy mi lenne, ha újra vörös lennék. Megkérdeztem a fodrászt, de azt mondta, hogy sok időbe tellene, meg tönkre tenné a hajam meg ilyesmi.
Szóval ezért kérdeztem, hogy neked hogy sikerült és hogy mennyire viselte meg a hajad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!